STRÅLTE SAMMEN: Album-aktuelle Alicia Keys (t.v) kastet glans over MTV Awards i Frankfurt nylig. Hun så ut til å ha det hyggelig sammen med supermodell Heidi Klum. Foto: All Over Press
STRÅLTE SAMMEN: Album-aktuelle Alicia Keys (t.v) kastet glans over MTV Awards i Frankfurt nylig. Hun så ut til å ha det hyggelig sammen med supermodell Heidi Klum. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er mer sexy enn noensinne

Småbarnsmamma Alicia Keys er klar for å vise frem sitt nye jeg.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske artisten Alicia Keys (31) er aktuell med sitt femte album, «Girl On Fire», en tittel som er svært betegnende for den flotte stjernen.

31-åringen, som fødte sønnen Egypt (2) for to år siden, stortrives som småbarnsmor - men lar ikke rollen som mamma og ektemake stoppe henne som artist. Hun har heller brukt sitt nye liv til å omskape seg selv som musiker.

- Alt ved meg er nytt. Jeg har fått en sønn, for to år siden. Jeg er gift. Det har gjort at jeg er sikker på hvilken retning jeg vil ta i livet, hvilket liv jeg vil leve. Hva jeg vil og hva jeg ikke vil fylle livet mitt med. Jeg har tatt steget fullt ut i min kvinnelighet, forsikrer hun overfor Dagbladet Magasinet.

Selv i en tid der musikkbransjen preges av unge popstjerner som Rihanna (24) ogTaylor Swift (22), mener Keys at hun har mye å komme med som kvinne.

- Jeg er mer sexy enn jeg noen gang har vært. Jeg føler meg sterkere enn noensinne, livet mitt er fylt med mer kjærlighet og mening enn jeg har opplevd før. Dette er den beste tiden i mitt liv, understreker hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte at jeg var sosialt skadet