Heidi Klum:

- Jeg er mer selvsikker nå enn da jeg var i 20-årene

Firebarnsmoren har fremdeles ingen problemer med å kaste klærne. 

BIKINIKROPP: Bildene er tatt av supermodellen i april mens hun ferierete i Turks & Caicos sammen med familien. Foto: NTB Scanpix
BIKINIKROPP: Bildene er tatt av supermodellen i april mens hun ferierete i Turks & Caicos sammen med familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Siden hun slo igjennom på coveret til Sports Illustrateds bikiniutgave og ble den første tyske Victoria's Secret-engelen på slutten av nittitallet, har smellvakre Heidi Klum (43) hatt en forrykende karriere.

I tillegg til å prestere foran kamera, har den blonde skjønnheten også virket som programleder, produsent, designer og skuespiller – og attpåtil født og oppdratt intet mindre enn fire barn.

Torsdag 1. juni fyller supermodellen 44 år, og i dag føler hun seg mer selvsikker med seg selv og sin egen kropp enn noen gang tidligere.

Saken fortsetter under bildet.

VAKRE ENGLER: Her poserer Heidi Klum i undertøyet sammen med Victoria's Secret-kollegaene (f.v) Karolina Kurkova, Tyra Banks, Heidi Klum, Gisele Bundchen og Adriana Lima i 2003. Foto: NTB Scanpix
VAKRE ENGLER: Her poserer Heidi Klum i undertøyet sammen med Victoria's Secret-kollegaene (f.v) Karolina Kurkova, Tyra Banks, Heidi Klum, Gisele Bundchen og Adriana Lima i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snart er Klum aktuell med fotoboken «Heidi Klum by Rankin», og her viser hun mye bar hud - noe Heidi synes er helt uproblematisk.

- Jeg tenkte: «Hvorfor ikke?» Noen venner av meg har sagt: «Men du fyller 44 år. Hvorfor nå?» Og da svarte jeg: «Hvorfor ikke nå?» Jeg synes vi burde feire kvinnekroppen uansett alder, sier hun til Daily Mail, ifølge .

Klum har tidligere avslørt at hun vokste opp i en frisinnet familie, og at foreldrene tok henne med seg på nudiststrender i barndommen.

Selv om hun er berømt har dette gjort at hun har fått et avslappet forhold til sin egen kropp, så hun kaster mer enn gjerne bikinitoppen når hun er på ferie.

Saken fortsetter under bildet.

HEKTISK HVERDAG: Heidi på tur med sine fire barn (f.v) Johan, Lou, Henry og Helene, som kalles Leni. Foto: NTB Scanpix
HEKTISK HVERDAG: Heidi på tur med sine fire barn (f.v) Johan, Lou, Henry og Helene, som kalles Leni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har posert naken før, men jeg har aldri vist det frem til alle. Jeg føler meg mer selvsikker nå enn da jeg var i 20-årene. Jeg tror at da jeg var yngre var jeg mer sjenert. Nå har jeg vokst og meg trygg på meg selv.

- Jeg er en nudist

Heidi, som er mor til barna Helene (13), Henry (11), Johan (10) og Lou (7), har lært seg å omfavne sin egen kropp.

- Magen min har blitt strukket frem og tilbake fire ganger. Jeg har ammet fire barn. Man må bare omfavne det. Jeg elsker formen på kroppen min fordi den er min. Til syvende og sist så er det ikke hva alle andre tenker om kroppen min som betyr noe. Det er min kropp og jeg eier den, forteller hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

Love my new ❤️necklace

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Firebarnsmoren ser på seg selv som nudist.

- Jeg vokste opp med å dra på nudiststrender med foreldrene mine, så jeg er en nudist. Jeg har ikke noe som helst problem med nakenhet. Når jeg drar på en strand, så drar jeg til et lite folksomt sted og da liker jeg å gå toppløs, har hun tidligere delt, skriver Contacmusic.

Klum har også avslørt at faren hennes, Gunther, filmet alle fire fødslene hennes, og at begge foreldrene fortsatt er svært frigjorte.

- De går fremdeles rundt nakne. Jeg mener, det er ikke som om vi er hippier og løper rundt nakne hele tiden, men om de tilfeldigvis er i det samme rommet som meg og skifter, eller noen kommer ut av dusjen, er de ikke akkurat sånn: «Herregud, nei, lukk døren!», fortalte hun for noen år siden.

I 2012 skilte Heidi seg fra musikeren Seal (51) etter syv års ekteskap. To år senere fant hun kjærligheten med den 14 år yngre kunsthandleren Vito Schnabel (30).

LYKKELIG MED UNG KJÆRESTE: De tre siste årene har Heidi vært i et forhold med Vito Schnabel. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG MED UNG KJÆRESTE: De tre siste årene har Heidi vært i et forhold med Vito Schnabel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Heidi Klum: - Jeg elsker å være forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer