- Jeg er mer enn pen og sexy

Nå drømmer den tidligere supermodellen Lillian Müller om å vinne en Oscar.

SERIØS: Lillian Müller sier hun har jobbet hele livet for å bli tatt mer seriøst. Nå drømmer hun om store filmroller.  Foto: SCANPIX
SERIØS: Lillian Müller sier hun har jobbet hele livet for å bli tatt mer seriøst. Nå drømmer hun om store filmroller. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lillian Müller har hatt en eventyrlig karriere etter at hun flyttet til USA.

I august fyller hun 61 år og holder seg bedre enn noen gang. Müller har levd av utseende i flere tiår og har blant annet vært på forsiden av Playboy hele 9 ganger – en rekord hun deler med Pamela Anderson.

Likevel forteller Müller at hun alltid har vært ukomfortabel med kroppsfokuset i Hollywood. 

-Jeg har aldri, aldri vært tilfreds i bransjen. Alt handler om utseende, og jeg føler at jeg aldri fikk brukt mer enn en brøkdel av talentet jeg har. Fra jeg var i midten av tjueåra har jeg jobbet for å vise folk at jeg er mer enn pen og sexy, sier hun til Dagbladet Magasinet. 


Den norske blondinen har vært sammen med Playboy-sjef Hugh Hefner, og de siste årene har hun vært med i programmer som «Ja, vi elsker Hollywood» og «71 grader nord». I dag bor hun sammen med fotografkjæresten Maurice Rinaldi i Studio City i Hollywood. 

Lillian er veldig opptatt av helse og trening, og holder foredrag om sunn livsstil. I tilegg har Müller studert ved prestisjefulle Actor’s Studio og nå drømmer hun om flere seriøse roller. Helst vil hun jobbe med Liv Ullmann. 

- Mens jeg bare fikk roller på grunn av utseende mitt, leste jeg om Ullmann som fikk roller fordi hun var en så dyktig skuespillerinne. Jeg husker jeg tenkte: Jeg vil ikke være Playmate, heg vil ikke være sexsymbol – jeg vil være seriøst skuespillerinne som Liv Ullmann!
 
Drømmen er å vinne en Oscarstatuett. 

- Når det gjelder hva jeg har lyst til å gjøre i USA, så er det å få en filmrolle jeg kunne bli Oscar-nominert for, sier hun til avisen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sexsymbolet vil bli 120 år  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer