Kristine Ullebø:

- Jeg er masse alene

Influenseren dukket opp i podkast etter en lengre pause fra offentligheten.

ALENE: Influenser og modell Kristine Ullebø (23) er åpen om at hun trives i eget selskap. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ALENE: Influenser og modell Kristine Ullebø (23) er åpen om at hun trives i eget selskap. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger, influenser og modell Kristine Ullebø (23) var lenge å se i TV 2-programmet «Bloggerne» før hun takket for seg. Videre ønsket hun å satse på modellkarrieren.

Ullebø, som er i stallen til modellbyrået Team Models, gikk visning for designeren Rick Owens i Paris i mars måned, ifølge MinMote.

Bortsett fra dette, har det vært nokså stille fra den kjente bloggeren. Ut fra sosiale medier å dømme, later det til at Ullebø har endret seg stilmessig. Hun har erstattet det rødlige, lange håret i midtskill til fordel for en kortere klipp med asymmetrisk lugg.

Videre har hun endret navnet på sin Instagram-profil til «kris.bo».

View this post on Instagram

💀💀💀

A post shared by Kris💙 (@kris.bo) on

View this post on Instagram

@svettlama ❤️

A post shared by Kris💙 (@kris.bo) on

Etter å ha, mer eller mindre, holdt seg unna offentligheten i en lengre periode, dukker Ullebø opp i podkasten til Ida Fladen (34) denne uka. I episoden forteller 23-åringen blant annet om singellivet, og det å være introvert.

Ullebø var i et forhold med Fabian Venja Raae (29) under «Bloggerne»-perioden. De gikk imidlertid hver til sitt i 2018, etter flere turbulente krangler og utfordringer i forholdet.

Trives i eget selskap

Ullebø røper at hun ikke har noe imot å tilbringe tiden alene, men innrømmer at «lockdown» under coronapandemien tæret noe på.

- Jeg er masse alene. Jeg er så glad i å være alene at jeg må trene meg opp til å lage meg avtaler. Jeg har veldig godt av å være sosial, og jeg får veldig mye energi av riktige mennesker selv om jeg er introvert, forteller hun i podkasten.

HEMMELIGHETSFULL: Kevin Vågenes' «Parterapi» blir snart å se på skjermen, og han avkrefter ikke at en av de nye karakterene er inspirert av Kristine Ullebø. Reporter: Ruben Pedersen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Reporter/video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre forteller 23-åringen åpenhjertig om de ubehagelige tankene som ofte dukker opp når man er alene i eget selskap.

- Jeg tror at folk er redd for de tankene, men jeg har ryddet dem vekk, sier hun, og legger til:

- Hvis du er lenge nok alene, så blir det hyggelig.

View this post on Instagram

Waiting for spring and flowers to bloom

A post shared by Kris💙 (@kris.bo) on

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Kristine Ullebø til denne saken, foreløpig uten hell.

- Overflatisk kjendismiljø

Som nevnt figurerte Ullebø i TV 2s dokusåpen «Bloggerne» fra sesong 6 til 9. I serien fikk seerne en smakebit på bloggerens privatliv, både på kjærlighetsfronten og i jobbsammenheng.

FERDIG I «BLOGGERNE»: Kristine Ullebø forteller hvorfor hun gir seg i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil - kanskje for godt. Vis mer

Men kjendislivet appellerte ikke særlig til 23-åringen fra Førde.

I et intervju med VG fortalte Ullebø at livet på kjendisfestene som fulgte med blogg- og TV-suksessen etter hvert begynte å føles tomt, og at hun derfor måtte ta seg en lengre pause.

- Det ga meg ikke så mye. Det skal være litt mer substans enn meningsløs festing med folk du egentlig ikke bryr deg om, sa hun til avisen og la til:

- Kjendismiljøet er kjempe-overflatisk.

LES OGSÅ: «Bloggerne»-Kristine brast i gråt da hun så hva kjæresten gjorde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer