ALENE: Influenser og modell Kristine Ullebø (23) er åpen om at hun trives i eget selskap. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ALENE: Influenser og modell Kristine Ullebø (23) er åpen om at hun trives i eget selskap. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Kristine Ullebø:

- Jeg er masse alene

Influenseren dukket opp i podkast etter en lengre pause fra offentligheten.

Publisert

Blogger, influenser og modell Kristine Ullebø (23) var lenge å se i TV 2-programmet «Bloggerne» før hun takket for seg. Videre ønsket hun å satse på modellkarrieren.

Ullebø, som er i stallen til modellbyrået Team Models, gikk visning for designeren Rick Owens i Paris i mars måned, ifølge MinMote.

Bortsett fra dette, har det vært nokså stille fra den kjente bloggeren. Ut fra sosiale medier å dømme, later det til at Ullebø har endret seg stilmessig. Hun har erstattet det rødlige, lange håret i midtskill til fordel for en kortere klipp med asymmetrisk lugg.

Videre har hun endret navnet på sin Instagram-profil til «kris.bo».

View this post on Instagram

💀💀💀

A post shared by Kris💙 (@kris.bo) on

View this post on Instagram

@svettlama ❤️

A post shared by Kris💙 (@kris.bo) on

Etter å ha, mer eller mindre, holdt seg unna offentligheten i en lengre periode, dukker Ullebø opp i podkasten til Ida Fladen (34) denne uka. I episoden forteller 23-åringen blant annet om singellivet, og det å være introvert.

Ullebø var i et forhold med Fabian Venja Raae (29) under «Bloggerne»-perioden. De gikk imidlertid hver til sitt i 2018, etter flere turbulente krangler og utfordringer i forholdet.

Trives i eget selskap

Ullebø røper at hun ikke har noe imot å tilbringe tiden alene, men innrømmer at «lockdown» under coronapandemien tæret noe på.

- Jeg er masse alene. Jeg er så glad i å være alene at jeg må trene meg opp til å lage meg avtaler. Jeg har veldig godt av å være sosial, og jeg får veldig mye energi av riktige mennesker selv om jeg er introvert, forteller hun i podkasten.

HEMMELIGHETSFULL: Kevin Vågenes' «Parterapi» blir snart å se på skjermen, og han avkrefter ikke at en av de nye karakterene er inspirert av Kristine Ullebø. Reporter: Ruben Pedersen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Reporter/video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre forteller 23-åringen åpenhjertig om de ubehagelige tankene som ofte dukker opp når man er alene i eget selskap.

- Jeg tror at folk er redd for de tankene, men jeg har ryddet dem vekk, sier hun, og legger til:

- Hvis du er lenge nok alene, så blir det hyggelig.

View this post on Instagram

Waiting for spring and flowers to bloom

A post shared by Kris💙 (@kris.bo) on

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Kristine Ullebø til denne saken, foreløpig uten hell.

- Overflatisk kjendismiljø

Som nevnt figurerte Ullebø i TV 2s dokusåpen «Bloggerne» fra sesong 6 til 9. I serien fikk seerne en smakebit på bloggerens privatliv, både på kjærlighetsfronten og i jobbsammenheng.

FERDIG I «BLOGGERNE»: Kristine Ullebø forteller hvorfor hun gir seg i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil - kanskje for godt. Vis mer

Men kjendislivet appellerte ikke særlig til 23-åringen fra Førde.

I et intervju med VG fortalte Ullebø at livet på kjendisfestene som fulgte med blogg- og TV-suksessen etter hvert begynte å føles tomt, og at hun derfor måtte ta seg en lengre pause.

- Det ga meg ikke så mye. Det skal være litt mer substans enn meningsløs festing med folk du egentlig ikke bryr deg om, sa hun til avisen og la til:

- Kjendismiljøet er kjempe-overflatisk.

LES OGSÅ: «Bloggerne»-Kristine brast i gråt da hun så hva kjæresten gjorde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer