- Jeg er målløs

«Ingen grenser»-deltageren kan sette nett-rekord.

BESTE DELTAGER: Kari Sangro Olestad sjarmerte mange TV-seere og ble kåret til årets deltager.  Foto: NRK
BESTE DELTAGER: Kari Sangro Olestad sjarmerte mange TV-seere og ble kåret til årets deltager. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med over en million seere, har den andre sesongen av NRK-programmet «Ingen grenser» blitt en knallsuksess.

En av deltagerne som har utmerket seg mest, er Kari Sangro Olestad (31). Hun har gjort seg bemerket ved å vise en fantastisk innsats, og åpnet seg opp ved å snakke ut om den vanskelige tiden, og hvordan det er å leve med cerebral parese.

31-åringen har blitt så populær at hun ligger an til å bryte stemmerekorden på SOL.nos «Kremtoppen» (ekstern lenke), der folk stemmer på de mest populære kjendisene.

- Karis deltakelse i NRK-programmet «Ingen grenser» har engasjert både oss i redaksjonen og folket. Hun ligger svært godt an til å slå stemmerekorden Vegard Ylvisåker oppnådde tidligere i høst. Engasjementet rundt jenta fra «Ingen grenser» har vært formidabel, og folk deler raust på sosiale medier, sier Åse-Berit Jamne i SOL.no til Seher.no.

Og Sangro Olestad selv er strålende fornøyd med å være med på kåringen.

«Ta en titt her inne - tror dere vil finne et kjent fjes. Jeg er målløs!», skriver hun på sin Facebook-side, med kobling til «Kremtoppen».


«Den dama e bare helt rå!  Hun har styrke, guts og en ståpåvilje som mange misunner henne.  Tøff som juling når hun gir alle CP-rammede et ansikt, og blir et forbilde for utrolig mange.  Skulle gjerne kjent den dama!  Hilsen Tromsø», skriver en seer om Sangro Olestad.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Trist å måtte betale for å få en venn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer