JUBLER AV GLEDE: Molly Sims og Scott Stuber blir tobarnsforeldre på nyåret. Foto: @Parisa/ All Over Press
JUBLER AV GLEDE: Molly Sims og Scott Stuber blir tobarnsforeldre på nyåret. Foto: @Parisa/ All Over PressVis mer

- Jeg er målløs av lykke

Molly Sims er fire måneder på vei med sitt andre barn.

SEOGHØR.NO: TV-stjernen og modellen Molly Sims (41) og ektemannen Scott Stuber (45) skal bli foreldre igjen.

- Jeg er overlykkelig over å kunne dele en veldig spesiell nyhet med dere. Scott, Brooks og jeg skal snart ønske et fjerde medlem velkommen til familien vår, avslørte hun tirsdag på sin egen nettside MollySims.com.

Sammen med kunngjøringen postet hun også et bilde av seg selv og sønnen Brooks Alan (2) hvor hun holder opp to tavler med påskriften: 4 måneder og 2 år. Noe som røper at hun har fem måneder igjen av svangerskapet.

Saken fortsetter under bildet!

GRAVID: Dette bildet avslører at Molly er fire måneder på vei. Foto: Courtesy Molly Sims: www.mollysims.com
GRAVID: Dette bildet avslører at Molly er fire måneder på vei. Foto: Courtesy Molly Sims: www.mollysims.com Vis mer

- Jeg klarer nesten ikke å uttrykke hvor spente vi er. Vi er føler oss utrolig velsignet som familie og jeg er målløs over muligheten til å bringe nok en bunt av glede til verden, skriver hun.

Paret, som giftet seg i spetember 2011, vet foreløpig ikke det ufødte barnets kjønn, men Sims tror Brooks vil finne seg til rette i sin nye rolle som storebror uansett om det blir en gutt eller jente.

- Jeg bare vet at han kommer til å bli svært beskyttende. Hvis det er en jente blir han hennes største støttespiller og hvis det er en gutt kommer de til å bli bestevenner, fortsetter hun.

LES OGSÅ: Er kronprinsesse Victoria gravid igjen?

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.