- Jeg er lykkeligere enn noensinne

Og Jennifer Aniston bryr seg ikke om at hun ikke har fått barn.

<strong>NED PÅ KNE:</strong> Slik så det ut da Jennifer Aniston tidligere i februar ble hedret med sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Foto: Fame Flynet
NED PÅ KNE: Slik så det ut da Jennifer Aniston tidligere i februar ble hedret med sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston nyter for tiden livet sammen med sin nye kjæreste Justin Theroux, men likevel svirrer det stadig rykter om at hun skal vær ulykkelig.

Grunnen er ifølge flere amerikanske medier at 43-åringen sterkt ønsker seg barn, men ennå ikke har fått oppfylt drømmen om å bli mamma.

Nå har Aniston sett seg nødt til å dementere rykteflommen i et intervju med TV-kanalen CBS.

- Jeg bryr meg ikke om at jeg ikke har fått barn. Jeg er lykkeligere enn noensinne.

Aniston hevder hun fortsatt feirer hver bursdag med brask og bram, og føler seg yngre enn sin egentlige alder.

- Jeg føler meg som en 30-åring. Og jeg følte meg aldri helt på topp før jeg rundet 30. Det var da jeg begynte å spise sunnere og ta vare på kroppen min.

- Nå er jeg 43 og det er fantastisk!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Forventer å være gift i løpet av året

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer