Olivia Wilde og Harry Styles:

- Jeg er lykkeligere enn noen gang

Olivia Wilde legger ikke skjul på at hun har det bra om dagen.

LYKKELIG: Olivia Wilde er lykkeligere enn noen gang. Dette har trolig mye å gjøre med kjæresten Harry Styles. Foto: Backgrid USA / NTB

LYKKELIG: Olivia Wilde er lykkeligere enn noen gang. Dette har trolig mye å gjøre med kjæresten Harry Styles. Foto: Backgrid USA / NTB

Vis mer
Publisert

I fjor kom nyheten om at stjerneparet Jason Sudeikis (46) og Olivia Wilde (37) hadde brutt forlovelsen og gått hver til sitt etter ni år som par.

I etterkant fant Wilde tonen med One Direction-stjernen Harry Styles (27), og i februar skal duoen ha flyttet sammen.

Flere har spekulert på om bruddet mellom Sudeikis og Wilde kan ha noe med Styles å gjøre. I forkant av bruddnyheten ble det nemlig kjent at «Watermelon Sugar»-sangeren skulle spille i Wildes film, «Don't Worry Darling», der det skal ha oppstått hete følelser mellom dem.

SKEIV: Harry Styles hjelper fan komme ut av skapet til moren sin på konsert. Video: Twitter @intothexxlight Vis mer

Lykkeligere enn noen gang

Duoen har hittil ikke uttalt seg om forholdet, men i et nytt intervju med Vogue legger ikke Wilde skjul på at hun er lykkeligere enn noen gang.

Dette tolker flere medier at har mye med Styles å gjøre, blant andre Entertainment Tonight og People.

I det ferske intervjuet med Vogue avslører Wilde at hun er lykkeligere og sunnere enn noen gang, og at det er en fantastisk følelse.

I intervjuet nevner ikke Wilde artisten med navn, men Vogue skriver at hun snakker varmt om en «venn» som nylig var med å besøkte foreldrene hennes. Videre tar hun opp kritikken som har møtt henne etter at hun begynte å tilbringe tid med «vennen».

- Det er åpenbart veldig fristende å korrigere en falsk historie, men jeg tror du innser at når du virkelig er glad så spiller det ikke noen rolle hva fremmede tenker om deg. Alt som betyr noe er hva som er ekte, og hva du elsker og hvem du elsker, sier hun til magasinet.

Videre i intervjuet forteller Wilde at samfunnet de siste ti årene har satt for mye verdi i meningene til fremmede mennesker i stedet for menneskene som står oss nærmest.

AVSLØRER: Harry styles avslører hva superhiten «Watermelon Sugar» egentlig handler om. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Lett å gi kvinner skam

Før romantikken mellom henne og Styles oppsto kom Wilde som nevnt ut av et langt forhold med Sudeikis. Det skal ikke ha ligget noe dramatikk bak selve bruddet mellom dem, og duoen skal ha gått fra hverandre flere måneder før det ble kjent i mediene at de hadde gjort det slutt.

Sammen har hun og Sudeikis barna Otis (7) og Daisy (5). Da Wilde ble sett sammen med Styles på en yacht i Italia var det flere som mente at Wilde ikke ga nok oppmerksomhet til barna sine.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtTes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det var ikke alt de ønsket å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

I intervjuet med Vogue forsvarer hun seg ved å påpeke at foreldre skylder barna sine å være lykkelige.

- Foreldre tvinger deg til å være ærlig om hvordan du lever livet ditt. Jeg tror vi skylder barna våre å være lykkelige. De merker det. De er så intuitive. Tanken på at du kan lure barna dine til å tro at du er lykkelig er latterlig, sier hun.

EKSPAR: I november i fjor ble det kjent at Hollywood-stjernene Olivia Wilde og Jason Sudeikis hadde gått hver til sitt etter ni år. Foto: Mediapunch/REX/NTB
EKSPAR: I november i fjor ble det kjent at Hollywood-stjernene Olivia Wilde og Jason Sudeikis hadde gått hver til sitt etter ni år. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

Hun legger også til at det er enkelt å kontrollere kvinner ved å bruke skyld og skam, og at hun ikke vil bruke tid på å føle på det.

Wilde mener den jobben hun har gjort for seg selv de siste årene har lært henne å ha en stemme og hvordan hun skal ta den stemmen på alvor.

Forelsket på sett

Wilde og Styles skal ha falt for hverandre på settet til den kommende thrilleren «Don’t Worry Darling». Wilde har i tillegg regissert filmen, og i fjorårets desemberutgave av Vogue la hun ikke skjul på sin begeistring over å ha fått sangstjernen med på rollelisten.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

- Han er veldig moderne. Og jeg håper at selvsikkerheten Harry har som mann, blottet for spor av giftig maskulinitet, er en indikasjon på hans generasjon og derfor fremtiden for verden. Jeg tror han selv på mange måter kjemper for dette, og det er ganske kraftfullt og litt ekstraordinært å se noen i hans stilling omdefinere hva det kan bety å være en mann med selvtillit, sa hun den gang til magasinet.

Forholdet mellom de to kollegene skal også ha vært en dårlig bevart hemmelighet under innspillingen av filmen.

- De var veldig profesjonelle, men alle visste at noe foregikk mellom dem. Harry har til og med møtt barna hennes flere ganger da de besøkte henne på filmsettet, fortalte en kilde til The Sun og la til:

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Olivia ser utrolig lykkelig ut. Alle er glade på hennes vegne. Han er en fantastisk fyr.

LES OGSÅ: Bianca Ingrosso: Slutter i familiens realityserie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer