<strong>LYKKELIG TOBARNSMOR:</strong> Kate Winslet har nok av oppgaver å holde styr på som tobarnsmor, men hun insisterer på at hun klarer seg flott uten en mann i livet. Foto: All Over Press
LYKKELIG TOBARNSMOR: Kate Winslet har nok av oppgaver å holde styr på som tobarnsmor, men hun insisterer på at hun klarer seg flott uten en mann i livet. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg er lykkelig uten en mann

Kate Winslet nyter livet som singel tobarnsmor.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den engelske skjønnheten Kate Winslet (35) snakker ut for første gang etter bruddet med Sam Mendes. Hun synes singellivet er befriende og insisterer på at hun absolutt ikke er ensom, skriver Vogue magazine.

«Titanic» og «The Holiday»- skuespilleren annonserte bruddet med sin andre ektemann for et år siden, etter 7-års ekteskap. Nå omfavner hun livet som singel tobarnsmor.

- Å oppleve øyeblikk hvor jeg er helt alene, er en veldig merkelig og sårbar situasjon når jeg ikke er vant til det. Jeg vokste opp i en familie full av personer, og har aldri vært ensom.

Skuespilleren forteller at hun fortsatt ikke er ensom, takket være sine to barn.

- Jeg liker tilværelsen min og jeg trenger ikke å ha noen rundt meg. Det overrasker meg at jeg liker å være alene.

Winslet var tidligere gift med Jim Threapleton, men de skilte seg i 2001.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Titanic-stjernen døde!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer