FÅR STØTTE: - Jeg får så mye kjærlighet og støtte. Jeg har mine barn som elsker meg, min familie og mine venner, sier Jo Wood. Foto: All Over Press
FÅR STØTTE: - Jeg får så mye kjærlighet og støtte. Jeg har mine barn som elsker meg, min familie og mine venner, sier Jo Wood. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er lykkelig som singel

Jo Wood gråter ikke over det knuste ekteskapet med Rolling Stones-stjernen.

SEHER.NO: Å bli forlatt til fordel for en 30 år yngre serveringsjente hadde muligens fått den mest hardhudede person til å bryte ut i tårer. Men det gjelder ikke Rolling Stones-stjernen Ronnie Woods eks-kone, Jo Wood (53).

Wood nyter i stedet friheten skilsmissen har ført med seg.

Det var i sommer at romansen mellom 61 år gamle Ronnie og den russiske jenta Ekaterina Ivanova (19) ble avslørt. Woods kone, som var gift med gitaristen i 20 år, svarte med å ta ut skilsmisse - og flyttet til USA.

Flyttingen ser ut til å ha gjort henne godt. Den 53 år gamle tidligere modellen lyste nemlig av selvtillit under sin catwalk på Naomi Campbells moteshow "Fashion for relief" i London da hun stjal hele showet, skriver  The Sun.

- Jeg nyter min nyvunnede frihet. Jeg er lykkelig som singel, sa hun til den britiske avisen etter showet.

Dermed har hun for første gang siden romansen mellom Ronnie Wood og Ivanova ble kjent, snakket offentlig om det som skjedde.

- Jeg får så mye kjærlighet og støtte. Jeg har mine barn som elsker meg, min familie og mine venner, sier hun.

I midten av august brukte en kilde - også den gang overfor The Sun - sterke ord i beskrivelsen av Ronnie.

- Han er som en elskovssyk valp, og klarer ikke å karre seg vekk fra "tenåringssyndromet". Derfor drar Jo til Statene for å "samle sammen bitene av seg selv", sa kilden den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Forlater mannen etter utroskap