TRIO: Line Verndal er i disse dager aktuell med en ny sesong av TV3-realityserien Hele Norge Baker. Her side om side med mesterbakerne Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus.
TRIO: Line Verndal er i disse dager aktuell med en ny sesong av TV3-realityserien Hele Norge Baker. Her side om side med mesterbakerne Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus.Vis mer

- Jeg er lykkelig selv om jeg ikke har kjæreste

Line Verndal trives godt i eget selskap.

SEOGHØR.NO: «Hele Norge baker»-programleder Line Verndal (41) ble nylig singel etter at det ble slutt mellom henne og den svenske regissøren Emil Jonsvik (35). De to møttes under Amanda-utdelingen i Haugesund i 2010.

GOD STØTTE: Line Verndal tar titt og ofte med seg sin mor på premierer og festligheter. Her fra rød løper under Komiprisen på Chat Noir i fjor. Foto: FameFlynet Norway
GOD STØTTE: Line Verndal tar titt og ofte med seg sin mor på premierer og festligheter. Her fra rød løper under Komiprisen på Chat Noir i fjor. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Men den blide 41-åringen, som bor med datteren Helle (7) i sokkelen til foreldrene sine, trives godt i eget selskap og forteller i «På gang til sengs»-spalten i VG Helg at hun ikke depper over å være singel igjen:

- Det var en veldig ukomplisert affære egentlig, det er det veldig ofte. He-he. Og så blir jeg gjerne venn med dem etterpå. Greia er at jeg trives så godt alene, jeg er så vant til å være meg og Helle. Og når du har barn er du jo uansett ikke alene lenger.

Hun forteller videre:

- Da jeg fikk kjæreste sist, fikk jeg høre at nå hadde jeg funnet lykken. Funnet lykken? Jeg er jo lykkelig selv om jeg ikke har kjæreste!

Datteren Helle har Line Verndal med skuespillereksen Torgeir Reiten (37) som det ble slutt med i 2010.

«Hele Norge baker» sendes på TV3 søndager klokken 20:00.

LES OGSÅ: - Jeg leter ikke etter kjæreste