FORELSKET: - Jeg er lykkelig om dagen, sier Aksel Hennie om sitt forhold til Tone Damli Aaberge. Han takker kjæresten for at han gjør det bra som filmskuespiller. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: - Jeg er lykkelig om dagen, sier Aksel Hennie om sitt forhold til Tone Damli Aaberge. Han takker kjæresten for at han gjør det bra som filmskuespiller. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er lykkelig om dagen

Aksel Hennie takker Tone Damli Aaberge for suksessen på jobben.

SEHER.NO:  Skuespiller Aksel Hennie (34) har de siste årene markert seg som Norges mest profilerte mannlige skuespiller.

Etter stor suksess med hovedrollen i krigsfilmen «Max Manus» er han nå i full gang med å spille inn en film basert på Jo Nesbøs roman «Hodejegerne».

Men Hennie sier til VG at en annen person skal ha en stor del av æren for hans suksess på jobben om dagen - nemlig popstjerne-kjæresten Tone Damli Aaberge (22).

- Jeg er lykkelig om dagen og jeg mener bestemt at man presterer bedre når man har det bra. Overskudd i hverdagen gir bedre resultater.

Aksel Hennie sier han ikke bryr seg om oppmerksomheten rundt privatlivet.

- Å få mye omtale er prisen man betaler når man er kjent. Jeg setter faktisk pris på at folk er interessert i det jeg gjør, og legger ikke så merke til det andre oppstusset. Så lenge det ikke er i veien for arbeidet mitt, er det ikke noe problem, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tone må spørre Aksel om lov