- Jeg er lykkelig hver dag for at jeg lever

Roxette-stjernen Marie Fredriksson ble spådd 25 % sjanse for å overleve da hun fikk hjernesvulst.

Foto: All Over
Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2002 fikk den svenske popstjernen Marie Fredriksson (55) diagnosen svulst på hjernen, og legene ga henne kun 20 - 25 % sjanse til å overleve.

Veien tilbake har vært lang og tøff, og kreften har satt sine spor. På et tidspunkt mistet sangfuglen taleevnen, noe hun innrømmer at var svært tøft.

- Det var en stor sorg og jeg var veldig redd, for jeg visste ikke hvordan ting ville gå. Jeg tenkte at «dette fikser jeg, jeg har ikke tid til å dø enda». Det sa jeg ofte selv om oddsen var dårlig, forteller hun til Aftonbladet.se.

Fredriksson har måtte lære å snakke på nytt, og hun har fremdeles vanskeligheter med å skrive og lese lange tekster. I tillegg er synet nedsatt.

Men Marie overlevde og har gjort comeback med Roxette-kollega Per Gessle (54). I sommer opptrådte blant annet duoen i det svenske prinsessebryllupet

I november slipper 55-åringen også sitt første soloalbum på 17 år.

- Det er fantastisk og jeg er så utrolig takknemlig. Jeg har vært gjennom en veldig vanskelig sykdom, og ser helt annerledes på livet nå. Jeg er enormt lykkelig hver dag for at jeg lever, sier hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Dustin Hoffman kreftoperert i all hemmelighet

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer