Amber Heard:

- Jeg er livredd

Skuespilleren frykter ny rettssak.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stilt til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden falt dommen i den mye omtalte rettsaken mellom eksparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (59). Kort tid etter avslørte imidlertid førstenevnte detaljer om rettssaken i en spesialepisode av «Dateline» med «Today»-reporter Savannah Guthrie.

Flere sjokkerende innrømmelser har kommet frem i det timeslange intervjuet, der hun blant annet omtaler den kontinuerlige hetsen hun mottok utenfor rettssaken.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

- Livredd

Natt til lørdag ble det fullstendige intervjuet med Heard sluppet, og da «Today»-reporter Savannah Guthrie spurte om hun fryktet at Depp skulle saksøke henne igjen, svarte hun:

- Jeg er livredd.

Guthrie spurte også om Heard fortsatt står ved en uttalelse hun ga under rettssaken om at hun fortsatt hadde «kjærlighet til Johnny».

- Absolutt, jeg elsker ham, og har ingen vonde følelser eller intensjoner overfor ham, fortalte Depp videre i intervjuet.

ÅPNER SEG: Amber Heard snakker ut om rettssaken mot Johnny Depp i nytt intervju. Video: NBC Vis mer

Kunne endret utfallet

Som nevnt kom flere oppsiktsvekkende uttalelser fram i episoden, deriblant én spesiell ting som skuespilleren mente at kunne ha endret sakens utfall.

- Det finnes en perm med notater datert tilbake til 2011 - helt fra starten av forholdet. De er skrevet ned av legen min, som jeg rapportere overgrepene til, sier hun i intervjuet.

Disse notatene ble aldri lagt fram for juryen ettersom dommeren i saken ekskluderte de på grunn av hørselsmål, ifølge NBC. Det vil si et indirekte vitnesbyrd der en person vitner om en hendelse han eller hun ikke selv var vitne til.

Rettssaken mellom eksparet har fått enorm oppmerksomhet i media, og etter flere intense uker med vitner og bevisføring, ble det 1. juni kjent at Heard tapte saken og må betale 100 millioner kroner til eksmannen.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

LES OGSÅ: - Handlet aldri om pengene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer