Jennifer Garner:

- Jeg er livredd

Jennifer Garner mener det er mye press på unge i sosiale medier.

LIVREDD: Jennifer Garner er lettet over at barna hennes ikke er i sosiale medier enda. Hvordan hun skal takle det, vet hun ikke. Foto: NTB Scanpix
LIVREDD: Jennifer Garner er lettet over at barna hennes ikke er i sosiale medier enda. Hvordan hun skal takle det, vet hun ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (46) har trolig nok å henge fingrene i om dagen. Nylig ble det kjent at hun skal ha kjørt eksmannen Ben Affleck (46) til rehab, etter at han skal ha drukket alene i flere dager.

Eksparet har tre barn sammen, Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6). Hvordan barna står midt i den mye omtale situasjonen med faren, er ikke kjent, men mye later til at de tilbringer mye tid sammen med Jennifer.

Overbeskyttende

I internasjonal presse skaper Ben Affleck til stadighet overskrifter og selv om det kanskje ikke har noe med det å gjøre, er det sjeldent Jennifer Garner deler bilder av barna til fansen.

I et nytt intervju med Fox News forteller hun nemlig at hun er fast bestemt på å holde barna borte fra sosiale medier.

- Ingen av barna mine er på noen form for sosiale medier, og jeg er livredd. Jeg føler det setter så mye press på unge i en alder hvor de er veldig sårbare, sier hun og legger til at hun gjerne tar imot råd for å håndtere situasjonen annerledes.

- Jeg er nok overbeskyttende, fortsetter hun.

Når det gjelder seg selv deler derimot 46-åringen gledelig innlegg i sosiale medier. På sin Instagram-profil, som hun har hatt i et år, har hun ved flere anledninger skapt overskrifter for sine gøyale påfunn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer