Jennifer Garner:

- Jeg er livredd

Jennifer Garner mener det er mye press på unge i sosiale medier.

LIVREDD: Jennifer Garner er lettet over at barna hennes ikke er i sosiale medier enda. Hvordan hun skal takle det, vet hun ikke. Foto: NTB Scanpix
LIVREDD: Jennifer Garner er lettet over at barna hennes ikke er i sosiale medier enda. Hvordan hun skal takle det, vet hun ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (46) har trolig nok å henge fingrene i om dagen. Nylig ble det kjent at hun skal ha kjørt eksmannen Ben Affleck (46) til rehab, etter at han skal ha drukket alene i flere dager.

Eksparet har tre barn sammen, Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6). Hvordan barna står midt i den mye omtale situasjonen med faren, er ikke kjent, men mye later til at de tilbringer mye tid sammen med Jennifer.

PASSER PÅ: Jennifer Garner innrømmer at hun trolig er overbeskyttende når det gjelder barna. Foto: NTB Scanpix
PASSER PÅ: Jennifer Garner innrømmer at hun trolig er overbeskyttende når det gjelder barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overbeskyttende

I internasjonal presse skaper Ben Affleck til stadighet overskrifter og selv om det kanskje ikke har noe med det å gjøre, er det sjeldent Jennifer Garner deler bilder av barna til fansen.

I et nytt intervju med Fox News forteller hun nemlig at hun er fast bestemt på å holde barna borte fra sosiale medier.

- Ingen av barna mine er på noen form for sosiale medier, og jeg er livredd. Jeg føler det setter så mye press på unge i en alder hvor de er veldig sårbare, sier hun og legger til at hun gjerne tar imot råd for å håndtere situasjonen annerledes.

- Jeg er nok overbeskyttende, fortsetter hun.

Når det gjelder seg selv deler derimot 46-åringen gledelig innlegg i sosiale medier. På sin Instagram-profil, som hun har hatt i et år, har hun ved flere anledninger skapt overskrifter for sine gøyale påfunn.

Saken fortsetter nedenfor.

Luftet høna

På et år har den vakre skuespilleren fått hele 2,8 millioner følgere, og i november i fjor fikk nok mange seg en god latter. Jennifer Garner la nemlig ut et bilde hvor hun var på tur med et av kjæledyrene sine.

- Hvis det ikke er en kyllingdame-dag, da burde det virkelig være en. Mitt liv blir mer spennende hele tiden, skriver Jennifer under bildet og fortsetter:

- Møt en av våre damer. Regina George. Regina elsker lange turer, insekter og kål. Regina hater ... karbohydrater.

Mye tydet på at Jennifer og familien hadde hentet inspirasjon fra filmen «Mean Girls» da de døpte kyllingen, noe hun bekreftet med hashtaggene under bildet.

Dette er imidlertid ikke første gang Garner har delt bilde av kjæledyrene sine.

I en hvit t-skjorte og med en bag hvor det står «Chicken Y´all», holdt hun to svarte kyllinger og hadde en, som tilsynelatende så ut til å være Regina George, i baggen.

Også der hamstret hun lovord fra fansen.

- Jeg skulle ønske jeg var de kyllingene, kommenterte en følger i kommentarfeltet.

Hyllet eksen

Tidligere i sommer var det derimot Jennifer og Ben som fikk opperksomhet på førstnevntes Instagram-profil. I anledning den amerikanske farsdagen delte hun en rørende hyllest til eksmannen.

- Barna våre er heldige som har en pappa som ser på dem på den måten du ser på dem, og som elsker dem på den måten du elsker dem, Ben Affleck, skrev hun

I innlegget la hun også ved tre emneknagger, #happyfathersday #threeluckykids og #haveagreatday».

Innlegget har i skrivende stund fått over 233 000 likerklikk.

LES OGSÅ: To uker etter dette tok lykken slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer