SPENT: Rockedatteren innrømmer at det er med skrekkblandet fryd at hun entrer dansegulvet i september. Foto: All Over Press
SPENT: Rockedatteren innrømmer at det er med skrekkblandet fryd at hun entrer dansegulvet i september. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er livredd

Kelly Osbourne er klar "Skal vi Danse".

SEHER.NO: Mandag ble det klart hvilke kjendiser som skal være med i årets amerikanske versjon av "Skal vi Danse", og rockedatter Kelly Osbourne (25) er en av dem.

Ifølge OK! fortalte Osbourne - som ryktes å være gifteklar - i et radiointervju at hun både gleder og gruer seg til å konkurrere mot de femten andre kjendisene på dansegulvet.  
- Jeg er kjempespent, men jeg kan ikke engang forklare hvor livredd jeg er! Jeg ville gjøre noe jeg ikke turte og jeg kan ikke tenke meg noe verre, fortalte Osbourne ifølge OK!.

I radioprogrammet skal 25-åringen - som har gått opp og ned i vekt de siste årene- også ha uttrykt at hun gleder seg til å komme i bedre form.

- Kroppen min kommer til å bli sykt sprek!

Aaron Carter, artisten Macy Gray og skuespillerinnen Melissa Joan Hart er også blant kjendisene som skal forsøke seg i dansens verden når den niende sesongen av det populære programmet startet på amerikanske skjermer i september.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slik unngår hun å gå ned i vekt