Lionel Richie om datteren Sofia og Scott Disick:

- Jeg er livredd på grunn av forholdet deres

Popstjernen Lionel Richie kan styre sin begeistring for datterens forhold til sex-avhengige Scott Disick.

SKEPTISK: Lionel Richie er ikke overbegeistret for at datteren Sofia har lagt sin elsk på den skandaleombruste «Keeping up with the Kardashians»-profilen Scott Disick. Foto: NTB Scanpix
SKEPTISK: Lionel Richie er ikke overbegeistret for at datteren Sofia har lagt sin elsk på den skandaleombruste «Keeping up with the Kardashians»-profilen Scott Disick. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Popstjernen Lionel Richie (68) hadde på 80-tallet tusenvis av kvinnelige beundrere, takket være hitlåter som «Hello» og «Dancing on the ceiling».

Men på hjemmebane har Lionel liten forståelse for at hans modelldatter Sofia (19) har falt for en berømt mann.

Sofia har de siste ukene ikke lagt skjul på at hun er hodestups forelsket i «Keeping up with Kardashians»-profilen Scott Disick (34), som tidligere har beskrevet seg som «sex-avhengig» og lagt seg inn til behandling for rusmisbruk.

- Om jeg er i sjokk? Jeg er i faren, kom igjen.

- Jeg er livredd, tuller du med meg?, svarer Lionel til Us Weekly på spørsmål om hva han synes om forholdet.

STERKE FØLELSER: Scott og Sofia har vært på flere hete ferier sammen den siste tiden, og prøver ikke å skjule at det er sterke følelser mellom dem. Foto: NTB Scanpix
STERKE FØLELSER: Scott og Sofia har vært på flere hete ferier sammen den siste tiden, og prøver ikke å skjule at det er sterke følelser mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sofia har tidligere datet popstjernen Justin Bieber (23), mens Scott Disick i flere år var sammen med Kourtney Kardashian (38) - som han har barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) med.

Kysset åpenlyst

Paret har de siste ukene flere ganger blitt avbildet i hete positurer sammen, og i september kysset de flere ganger åpenlyst under en romantisk båttur i Miami.

EKS-KJÆRESTER: Scott har i mange år vært sammen med Kourtney Kardashian, som han har tre barn med, men forholdet ser nå ut til å være over for godt. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Scott har i mange år vært sammen med Kourtney Kardashian, som han har tre barn med, men forholdet ser nå ut til å være over for godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I helgen tok imidlertid Scott en pause fra kjæresten for å holde kontakten med sine barn.

Fredag tok han med sønnen Mason (7) og datteren Penelope (5) til restauranten King's Fish House for å spise middag.

Sofia Richie skal på sin side ha brukt helgen til å kose seg hjemme, samtidig som hun pleiet brunfargen og lekte seg i bølgene.

Hverken Sofia eller Scott har foreløpig kommentert Lionels kommentarer.

Møttes i Cannes

Ryktene rundt paret begynte først å svirre i mai, da de to stjernene ferierte samtidig i Cannes.

Måneden etter dukket de to opp på gaten sammen i Los Angeles, men ville ikke kommentere om de var noe mer enn gode venner.

Da de to i september reiste på ferie sammen til Miami i Florida, var det imidlertid ikke lenger noen tvil om at det er sterke følelser mellom de to.

Lionel Richie og datteren Sofia Richie blir forfulgt av paparazzier langs gatene, og når pappa Lionel Richie får spørsmål om kjæresten til datteren, begynner Sofia og løpe. Video licensed from NTB Scanpix / Splash DV Vis mer

- Sofia og Scott er uatskillelige. De tilbringer hver eneste dag sammen. Sofia virker betatt, sier en kilde nær paret til People.

Sofia skal ikke være redd for Scotts rykte som en festløve og damemagnet.

En kilde forteller til E!News at Lionel Richies datter har hatt et godt øye til den 15 år eldre TV-stjernen over en lengre periode.

- Sofia har vært interessert i ham en stund. Hun føler at hun kjenner en annen side ved ham og at de er bra for hverandre. Hun faller hardt og føler at dette er en ekte greie.

LES OGSÅ: - Kourtney vil straffe Scott etter hans ville jentefest i Cannes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer