«Ullared»:

- Jeg er livredd jenter nå

«Ullared»-profil Ola-Conny Wallgren om det trøblete kjærlighetslivet.

DÅRLIG FORHOLD: Ola-Conny Wallgren, kjent fra tv-suksessen «Ullared», sier at hans forrige forhold har gjort det vanskelig for ham å finne kjærligheten på nytt. Foto: Kanal 5
DÅRLIG FORHOLD: Ola-Conny Wallgren, kjent fra tv-suksessen «Ullared», sier at hans forrige forhold har gjort det vanskelig for ham å finne kjærligheten på nytt. Foto: Kanal 5 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Siden 2009 har programmet «Ullared» gått på tv i både Sverige og Norge. Vi har fått møte flere fascinerende personer gjennom serien, som enten jobber eller er gode kunder ved lavprishuset i Halland i Sverige.

Det er likevel lite som slår duoen bestående av Morgan Karlsson (44) og Ola-Conny Wallgren (53). De to gutta jobber begge i varehuset, og har skapt overskrifter de siste åra i forbindelse med alt fra personlig økonomi til frierbrev.

Nå er derimot sistnevnte lagerarbeider lei. Wallgren forteller åpent i et intervju med svenske Hänt at hans siste forhold gikk så dårlig for seg at det endte i retten. Nå er han lei damer.

- Et helvete

Wallgren har ved flere anledninger vært åpen om kjærlighetslivet sitt. Han har blant annet fortalt at han ofte rennes ned av frierbrev, ofte fra norske kvinner, men nå har han altså satt kjærlighetslivet på vent.

Det hele skyldes hans forrige forhold, som gikk alt annet enn som forventet.

- Hun var helt besatt av meg, så min søster fikk ringe og gjøre det slutt. Det var veldig vanskelig. Jeg fikk ikke prate med noen andre enn henne, og hun hadde en app på telefonen som så hvor jeg var hele tiden, forteller han til det svenske magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.