«Ullared»:

- Jeg er livredd jenter nå

«Ullared»-profil Ola-Conny Wallgren om det trøblete kjærlighetslivet.

DÅRLIG FORHOLD: Ola-Conny Wallgren, kjent fra tv-suksessen «Ullared», sier at hans forrige forhold har gjort det vanskelig for ham å finne kjærligheten på nytt. Foto: Kanal 5
DÅRLIG FORHOLD: Ola-Conny Wallgren, kjent fra tv-suksessen «Ullared», sier at hans forrige forhold har gjort det vanskelig for ham å finne kjærligheten på nytt. Foto: Kanal 5 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Siden 2009 har programmet «Ullared» gått på tv i både Sverige og Norge. Vi har fått møte flere fascinerende personer gjennom serien, som enten jobber eller er gode kunder ved lavprishuset i Halland i Sverige.

Det er likevel lite som slår duoen bestående av Morgan Karlsson (44) og Ola-Conny Wallgren (53). De to gutta jobber begge i varehuset, og har skapt overskrifter de siste åra i forbindelse med alt fra personlig økonomi til frierbrev.

POPULÆRE: Fansen svermet rundt Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson da vi møtte den norgesaktuelle humorduoen i Frognerparken. Video: Lars Eivind Bones/Marianne C. Huseby/DBTV Vis mer Vis mer

Nå er derimot sistnevnte lagerarbeider lei. Wallgren forteller åpent i et intervju med svenske Hänt at hans siste forhold gikk så dårlig for seg at det endte i retten. Nå er han lei damer.

- Et helvete

Wallgren har ved flere anledninger vært åpen om kjærlighetslivet sitt. Han har blant annet fortalt at han ofte rennes ned av frierbrev, ofte fra norske kvinner, men nå har han altså satt kjærlighetslivet på vent.

Det hele skyldes hans forrige forhold, som gikk alt annet enn som forventet.

- Hun var helt besatt av meg, så min søster fikk ringe og gjøre det slutt. Det var veldig vanskelig. Jeg fikk ikke prate med noen andre enn henne, og hun hadde en app på telefonen som så hvor jeg var hele tiden, forteller han til det svenske magasinet.

Tv-profilen går ikke spesielt mye inn på hva som skjedde, men hevder overfor magasinet at ting gikk såpass over styr at forholdet endte i retten.

- Det var et helvete og vi havnet begge i tingretten. Nå er jeg livredd jenter, jeg tør ikke date noen. Jeg er redd for å binde meg, forklarer han.

Han sier at han har dårlig selvtillit, men legger ikke skjul på at han fortsatt får frierbrev i store hauger. Han innrømmer likevel at han titter litt på damene når han pakker opp varer på jobb, men tror det blir en stund igjen til han går på neste stevnemøte.

Wallgren har tidligere vært gift. Han møtte sin første kone da han var 24 år. Paret fikk tre barn sammen, men de bestemte seg for å gå hver til sitt for ni år siden. Han forteller i intervjuet at skilsmissen sørget for at han fikk mindre kontakt med barna.

- Jeg tok ekstrajobber sånn at jeg kunne betale for dem. Jeg pakket Coca-Cola etter den vanlige jobben. Nå er hun gift på nytt og vi er venner, sier 53-åringen til magasinet.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Ola-Conny Wallgren mandag ettermiddag.

PRØVELSER: Den svenske humorduoen kjent fra serien «Ullared» og «En Stark resa med Morgan & Ola-Conny» har fått nye utfordringer når de nå har spilt inn en ny reisesesong, denne gangen i Norge. Video: TV Norge Vis mer Vis mer

Tapsår

På tross av mye oppmerksomhet de siste åra, har ikke verken Karlsson eller Wallgren klart å holde økonomien ved like. Expressen så tidligere i høst på selskapene de to eier, og det kommer tydelig fram at inntektene virkelig har rast proporsjonalt nedover.

Karlssons selskap heter Mojje Karlsson AS, mens Wallgrens har tittelen Wolf the happy dog AS. I 2014 hadde begge selskapene gode tall, og profilene kunne begge skilte med en omsetning på nærmere en halv million svenske kroner hver.

SMELL: Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson har ikke holdt økonomien ved like de siste åra. Her under en tidligere TV-innspilling på New Zealand. Foto: Kanal 5 / TV Norge
SMELL: Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson har ikke holdt økonomien ved like de siste åra. Her under en tidligere TV-innspilling på New Zealand. Foto: Kanal 5 / TV Norge Vis mer

Helt konkret hadde Karlsson en nettoomsetning på 475 224 svenske kroner, mens kameraten hans omsatte for 483 224 kroner. Tallene var gode, noe som muligens kan skyldes at «Ullared» fortsatt var en populær tv-serie. I årene som fulgte falt imidlertid omsetningene betraktelig. I 2015 omsatte Morgan Karlsson bare for 152 125, og i fjor sank det ned til stusslige 28 000 svenske kroner.

Det samme ser vi når det kommer til Ola-Conny Wallgrens selskap. For to år siden kunne han skilte med en omsetning på 176 939 kroner, mens det i fjor falt ned til kun 60 288 svenske kroner.

Karlsson var ikke spesielt fornøyd med den synkende inntjeningen de siste åra, og fortalte til den svenske avisa at han hadde håpet på bedre tall.

- Vi har ikke hatt så mye greier og prosjekter, det er vel litt penger som ikke er bokført og sånt, så det er vel derfor, sa han i en vag kommentar.

Han understreket at han ikke selv tar seg av selskapets regnskap, og at han har andre rundt seg som sitter med papirene. Derfor mener han at det er vanskelig å kommentere resultatet.

LES OGSÅ: - «Ullared»-Morgan skal gå ned i vekt på tv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer