- Jeg er livredd for ikke å bli mamma

Tone Damli føler at det er meningen med livet.

VIL BLI MAMMA: Det profilerte paret Aksel Hennie og Tone Damli annonserte at de var forlovet i midten av juni. Etter et romantisk frieri i Paris ser paret frem til bryllupet sitt - og den vakre artisten håper på å bli mamma. Foto: Stella Pictures
VIL BLI MAMMA: Det profilerte paret Aksel Hennie og Tone Damli annonserte at de var forlovet i midten av juni. Etter et romantisk frieri i Paris ser paret frem til bryllupet sitt - og den vakre artisten håper på å bli mamma. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Tone Damli (24), som er nyforlovet med skuespiller Aksel Hennie (36), ser ikke bare frem til bryllupet deres.

Hun drømmer også om å få barn, røper hun i den nyeste utgaven av motemagasinet «mag», som er i salg fra 9. juli.

- Først og fremst håper jeg at jeg kan bli mamma. Jeg er livredd for ikke å bli det, for personlig føler jeg at det er meningen med livet, forteller skjønnheten til bladet.

Men først blir det nok bryllup - som trolig skal stå i august neste år. Det tegner til å bli et av Norges aller største kjendisbryllup, og denne uken avslørte Se og Hør at stjerneparet skal ha hele fire forlovere i bryllupet. Blant forloverne er både artistens storesøster Tale Damli (25) og Hennies «Buddy»-motspiller Nicolai Cleve Broch (36).

Overfor «mag» understreker «Butterflies»-sangeren at det ikke skal bli en formell begivenhet.

- Bryllupet mitt skal i alle fall bli en jækla svær morsom fest! uttaler 24-åringen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun vil ikke ende opp som Kidman 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer