- Jeg er livredd for ikke å bli mamma

Tone Damli føler at det er meningen med livet.

VIL BLI MAMMA: Det profilerte paret Aksel Hennie og Tone Damli annonserte at de var forlovet i midten av juni. Etter et romantisk frieri i Paris ser paret frem til bryllupet sitt - og den vakre artisten håper på å bli mamma. Foto: Stella Pictures
VIL BLI MAMMA: Det profilerte paret Aksel Hennie og Tone Damli annonserte at de var forlovet i midten av juni. Etter et romantisk frieri i Paris ser paret frem til bryllupet sitt - og den vakre artisten håper på å bli mamma. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Tone Damli (24), som er nyforlovet med skuespiller Aksel Hennie (36), ser ikke bare frem til bryllupet deres.

Hun drømmer også om å få barn, røper hun i den nyeste utgaven av motemagasinet «mag», som er i salg fra 9. juli.

- Først og fremst håper jeg at jeg kan bli mamma. Jeg er livredd for ikke å bli det, for personlig føler jeg at det er meningen med livet, forteller skjønnheten til bladet.

Men først blir det nok bryllup - som trolig skal stå i august neste år. Det tegner til å bli et av Norges aller største kjendisbryllup, og denne uken avslørte Se og Hør at stjerneparet skal ha hele fire forlovere i bryllupet. Blant forloverne er både artistens storesøster Tale Damli (25) og Hennies «Buddy»-motspiller Nicolai Cleve Broch (36).

Overfor «mag» understreker «Butterflies»-sangeren at det ikke skal bli en formell begivenhet.

- Bryllupet mitt skal i alle fall bli en jækla svær morsom fest! uttaler 24-åringen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun vil ikke ende opp som Kidman 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer