Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

- Jeg er livredd for å sikle

Det er klart for en ny sesong «Sofa», og Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er blant dem som benker seg foran TV-en.

LATTERMILDT: Sesong 2 av «Sofa» er rett rundt hjørnet - der får vi et gjensyn med superparet Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Video: Steffen Pettersen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det premiere på TV 2-serien «Sofa» hvor seerne blir invitert inn i stua til kjendisduoer som skal se på TV. I den forbindelse har også Dagbladet blitt invitert inn i stua til Petter Pilgaard (41) og Vendela Kirsebom (54) i leiligheten på Majorstua.

Høstkulda stopper ved døra idet det blide, gifteklare paret åpner dørene inn til gasspeis og fiskebeinsparkett, med friske blomster på stuebordet.

- Er det alltid så rent og ryddig her?

- Det hender Vendela tar med seg egen klut hvis hun skal på besøk et sted og det skal lages mat. Jeg tror det er svar på spørsmålet ditt, flirer Petter.

- Nei, det har mer med å gjøre at jeg ikke liker kluter som lukter vondt. Hvis jeg vet at jeg skal være med og lage mat, så må jeg ha med en klut jeg vet lukter godt og er ren. Det høres jo veldig underlig ut, sier Vendela lattermildt.

Dette får du ikke se

Med andre ord trenger ikke leiligheten en overhaling før TV 2-kameraene dokumenterer TV-tittingen. Med unntak av noen puff i putene og en frisk blomsterkvast, ser det omtrent likt ut som det gjør når kameraene er av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.