SMERTEHELVETE: Jordan skal ha hatt store problemer både med magen, armen og hukommelsen etter brystreduksjonen tidligere i år.  Foto: All Over Press
SMERTEHELVETE: Jordan skal ha hatt store problemer både med magen, armen og hukommelsen etter brystreduksjonen tidligere i år. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er livredd for å gå på do

Jordan sliter med ettervirkningene av brystreduksjonen.

SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen Katie "Jordan" Price (30) forteller nå at hun hadde enorme problemer med magen og tarmene etter sin forrige brystoperasjon, skriver Female First.
Modellen, som fikk gjennomført en brystreduksjon tidligere i år, skal ha hatt så store smerter og vært så oppblåst etter operasjonen at hun rett og slett ikke klarte å gå på do.

Og ifølge Jordan, som er gift med artisten Peter Andrè (35), sliter hun fortsatt med ettervirkningene av operasjonen.

- Alt det dopet under operasjonen påvirket magen og tarmene mine. Jeg måtte få et kateter satt inn, jeg var så forstoppet at jeg ikke fikk gått på do på 13 dager. Magen min stakk ut som om jeg var syv måneder på vei. Det var et smertehelvete, sier hun.

Verken avføringsmiddel eller andre medikamenter skal ha løst problemet.

- De ga meg avføringsmiddel og alt mulig. Men det funket bare ikke. Da jeg endelig klarte å gå på do brukte jeg tre timer på å "føde" en bitteliten ball. Og det var helt døden, det var som fødselsrier. Jeg er fortsatt livredd for å gå på do nå, sier hun.

Men det var ikke bare toalettproblemene som plaget Jordan etter operasjonen.

Puppemodellen måtte bli på sykehuset i nesten to uker, da hun mistet både stemmen og hukommelsen.

I tillegg fikk hun lammelser i den ene armen.

- Det var helt jævlig, jeg trodde jeg skulle dø. Magen min ble bare større og større, og brystene mine gjorde dødsvondt. Jeg kunne ikke bevege armen, eller gå på do, jeg trodde jeg skulle dø, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Se den nye Jordan!