- Jeg er livredd for å fremstå som en desperat dame

Mariann (47) fra Tromsdalen var lei av sine lyse fjoner. Da tok Jan Thomas og hans team affære!

SEOGHØR.NO: Hver uke får en vanlig leser en "Bli ny"-dag med kjendisstylist Jan Thomas (49) i Se og Hør Extra.

Her skal vi gjøre en stor forandring! utbryter Jan Thomas med et smil når Mariann Kaasbøll (47) kommer inn i salongen med lyst, bleket hår.

Etter at han med sitt milde og imøtekommende vesen har gjort Mariann komfortabel i stolen, sier han åpent at han ikke er særlig begeistret for hårfargen hennes.

- Ikke at det i seg selv er en stygg farge, men den er ikke fin på deg, forklarer han.

Se video øverst i saken!

Mariann er takknemlig over å sitte der. Hun ønsket seg ny frisyre, og da hun søkte på nettet dukket søknaden om å bli ny med Jan Thoas opp. 

Mellomfarge: Mariann gikk gjennom flere stadier for å bli en brunette. Foto: Espen Solli Vis mer

- Da jeg ble gråhåret mistet jeg helt taket på hva jeg kan bruke av farger, forteller Mariann som har tatt veien helt fra Tromsdalen for å bli ny.

Fra lys til mørk

Fra naturens side er hun ganske mørk brunette, men så kom de små grå mer og mer, og det var enklere å farge håret lyst.

–Det er så mange modne damer som på død og liv skal bli blonde når de grå hårene begynner å vise seg, utbryter Jan Thomas . Mange på 50 og 60 år sier til meg at «nå må jeg bare være lys». Selv om de kanskje savner rødfargen eller det brune håret sitt.

Jan Thomas lover at Mariann vil bli superfornøyd når hun går derfra, som en rålekker, sofistikert brunette.

- Ja, jeg er livredd for å fremstå som en desperat dame nærmere 50, som krampaktig holder på sitt blonde, lange hår, innrømmer Mariann.

Blir formet: Silje sørget for å markere og gjøre brynene fyldigere. Dett er mer på å ramme inn ansiktet. Foto: Espen Solli Vis mer

Den største overraskelsen er likevel når hun i tillegg skal få «hair extensions». Frisøren fester på løshår, som hun selv kan ta av og på.

– Jeg hadde ikke ventet slike lange, fine lokker! Jeg har aldri hatt så langt hår i hele mitt liv, jubler Mariann.

Jeg syns håret er foryngende og lekent, og det er sexy, bedyrer Jan Thomas, som legger til: Og apropos sexy; det skader jo heller ikke å dra på deg et par innmari lekre skinnbukser, kule sko, lekker bluse og ditto smykke!

– Jeg visste jeg var i trygge hender da jeg kom hit. Og håpet på en forandring jeg kunne identifisere meg med. Dere lyktes hundre prosent, roser Mariann takknemlig.

LES OGSÅ: Jan Thomas fikk frem tårene hos Linda (52)

Som en superstjerne: Jan Thomas hadde Hollywood-stjernen Eva Longoria i tankene da skulle fornye Mariann. Hun ble superfornøyd med sluttresultatet. Foto: Espen Solli Vis mer