Mari Haugersveen:

- Jeg er livredd for å bomme igjen

«Tigerstaden»-Mari forteller om angsten for å bli alene, det å bli gravid igjen og savnet av rampelyset.

TV-MAMMA: I 2015 fikk Mari Haugersveen sønnen Henry. Nå nytes livet med sønnen, men Mari glemmer ikke den tøffe graviditeten. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet
TV-MAMMA: I 2015 fikk Mari Haugersveen sønnen Henry. Nå nytes livet med sønnen, men Mari glemmer ikke den tøffe graviditeten. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet Vis mer
Publisert

Mari Haugersveen (34) hadde suksess med TV-serien «Tigerstaden», og er for mange kjent som ekskjæresten til Petter Pilgaard (38), som mange husker fra «Petter elsker Mari».

Nå er det flere år siden Mari har vært på TV-skjermen, men overfor Se og Hør er hun ærlig om at hun savner livet i rampelyset, og ville takket ja om det kom et nytt TV-tilbud.

- Det hadde vært en veldig morsom TV-serie med Andreas og meg, ler hun og legger til at hun ikke ser noe forskjell på det å ha et forhold nå, i forhold til da hun hadde et kamerateam med seg overalt.

34-åringen har nå vært sammen med artisten Andreas Garmark (28) siden oktober. De etablerte seg fort, og Anders ble da bonuspappa for Maris sønn, Henry (3). Hun flyttet nylig til en liten leilighet på Bjølsen sammen med den lille familien sin. Men i motsetning til da hun flyttet sammen med Petter Pilgaard, er det denne gang uten kameraer på slep.

Fikk fast jobb

- Det jeg savner mest med TV-bransjen var at ingen dag var lik. Men det er sånn at de tingene man savner mest, er også de tingene man savner minst. Det er spennende, men lite trygt økonomisk. Det å kombinere TV-livet med den faste jobben jeg har nå ville vært det ideelle, sier hun til Se og Hør.

For ett år siden fikk Mari fast jobb som kursholder for sminkeserien «Bare minerals». Hun har ansvar for alle kurs, opplæring, og lager arrangementer.

Hun kjenner nå at hun er på et bra sted i livet, og føler seg trygg med fast jobb, men hun legger ikke skjul på at hun savner TV-bransjen.

- Det blir litt annerledes når man har familie. Jeg kan ikke bare reise hjem til mamma og sove på sofaen lenger hvis det går dårlig med økonomien, slik jeg kunne før, sier 34-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

FAMILIETID: Mari har sønnen 60 prosent av tiden, og nyter tiden i sommer. Her er de i Frognerparken. Foto: Privat
FAMILIETID: Mari har sønnen 60 prosent av tiden, og nyter tiden i sommer. Her er de i Frognerparken. Foto: Privat Vis mer

Ble dumpet på TV

Men Mari innser også at det ikke alltid var like enkelt å dele alt av privatlivet på TV-skjermen. I «Petter elsker Mari», fulgte TV 2 dem tett i alt det tidligere paret foretok seg.

- Det var mye unødvendig drama i forholdet på grunn av serien. Egentlig var det bare små uenigheter som ikke var noen stor greie for oss, men som serien blåste opp slik at folk rundt begynte å blande seg og gjøre det større enn det var, forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Klipp fra TV 2-serien «Petter elsker Mari». Vis mer

Forholdet mellom Petter og Mari ble også fulgt opp i «Tigerstaden», helt frem til han dumper henne i slutten av første sesong.

- Jeg har ikke mistet troen på at et forhold kan funke, men er kanskje mer forsiktig. Jeg vil ta det litt rolig, sier hun til Se og Hør.

I dag har ikke Mari et vondt ord å si om Petter, men de har ikke mer kontakt enn at de møtes på eventer og fester. Sist hun møtte Petter var på Coachella-festen på Bølgen & Moi i april.

- Det var en veldig moro kveld. Jeg satt sammen med både Petter og Vendela. Vi gikk jo fra hverandre fordi det ikke funka, ikke fordi noen hadde vært slemme.

FORHOLDSJENTE: Mari Haugersveen mener selv hun er dårlig på å være singel. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet
FORHOLDSJENTE: Mari Haugersveen mener selv hun er dårlig på å være singel. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet Vis mer

Dårlig på å være singel

Den korte tiden hun var singel etter bruddet med Petter, minnes hun som en veldig morsom periode. Alle som fulgte med på TV-serien fikk med seg at den flotte blondinen ble ledig på markedet.

- Jeg er veldig dårlig på å være singel. Men jeg fikk jo tilbud om reiser til både New York og Saint Tropez, men jeg sa aldri ja, ler hun.

Hun holdt seg i Norge, hvor hun møtte Michael Christophersen. I 2015 fikk de sønnen Henry.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER OM ALT: Han er den kuleste fyren jeg vet om, sier Mari om Henry (3). Foto: Privat
SNAKKER OM ALT: Han er den kuleste fyren jeg vet om, sier Mari om Henry (3). Foto: Privat Vis mer

Hun hadde ikke planer om å bli gravid, og husker tiden som gravid og tiden etter fødselen som en tøff tid. Henry hadde kolikk og hun var mye dårlig. Heldigvis gikk hun lysere tider i møte.

- Det er nå det begynner å bli skikkelig gøy. Han er den kuleste fyren jeg vet om. Vi prater om alt og ler masse sammen, sier hun.

Men lykken med barnefaren gikk motsatt vei, og i august 2017 ble det slutt mellom Mari og Michael. De deler nå foreldreansvaret for sønnen.

Fant lykken med artist

Mari hadde ikke planer om å gå inn i et nytt forhold så kort tid etter bruddet, men mener det er når man ikke leter, man finner noen.

I oktober kunne hun bekrefte at hun hadde funnet lykken med Andreas Garmark, som går under artistnavnet «6Am». Han har blant annet gitt ut hiten «Golden light» og hatt spillejobber på både VG-lista og Se og Hørs Kjendisgalla.

Saken fortsetter nedenfor.

DELER BILDER AV SØNNEN: Mari har ikke noe i mot å dele bilde bilder av sønnen på sosiale medier. Foto: Privat
DELER BILDER AV SØNNEN: Mari har ikke noe i mot å dele bilde bilder av sønnen på sosiale medier. Foto: Privat Vis mer

Hun ønsker at Andreas skal få bli pappa etter hvert, men tanken på å få barn igjen virker skremmende.

- Jeg håper Henry får søsken, men jeg har ikke veldig lyst på flere barn. Jeg husker litt for godt hvordan det var å være veldig dårlig og miste mye vekt på grunn av graviditeten.

Hun har selv vokst opp med seks søsken og skilte foreldre. Selv om det å vokse opp med skilte foreldre ikke har vært noe problem for Mari, er hun engstelig for situasjonen selv.

- Jeg er veldig redd for å få et barn til, også skal det skjære seg med Andreas. Det å sitte i en situasjon med to fedre som du skal kombinere med, skremmer meg. Det er vanskelig nok med en.

VENNINNER: Mari har fremdeles kontakt med «Tigerstaden»-jentene. Fra venstre: Therese Haugsnes, Mari Haugersveen, Linni Meister og Carina Dahl. Foto: Paul S. Amundsen / NTB scanpix
VENNINNER: Mari har fremdeles kontakt med «Tigerstaden»-jentene. Fra venstre: Therese Haugsnes, Mari Haugersveen, Linni Meister og Carina Dahl. Foto: Paul S. Amundsen / NTB scanpix Vis mer

Men Mari er ei tøff blondine med bein i nesa. Hun forteller at hun har gjort mye småting på TV og ellers i livet som sikkert har vært litt dumt, men ikke noe hun bruker tid til å angre på.

Til tross for at tilværelsen ble en annen når hun ble mamma, har hun fremdeles tid til å reise og feste. Hun har fremdeles kontakt med alle «Tigerstaden»-jentene. Spesielt Linni Meister og Carina Dahl.

Se Maris partytriks i filmen under:

OVERNATURLIGE EVNER: Mari Haugersveen forklarer hvordan hun greide å bøye skjeen, og sverger på at det er sant. Video: Mia Langås Flåta Vis mer

LES OGSÅ: Derfor ventet hun med å dele babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer