- Jeg er litt tyngre i dag

Elizabeth Hurley nærmer seg 50 år, men er fortsatt kjent som et sexsymbol.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Elizabeth Hurley (48) så langt yngre ut enn sine 48 år da hun denne uken poserte for britiske fotografer iført en safirgrønn silkekjole. Den vakre modellen og skuespilleren ble kjent på 1990-tallet da hun datet Hugh Grant. Forholdet tok slutt, men Liz blir fortsatt regnet som en av Englands flotteste kvinner. Mange husker henne fra Austin Powers-filmen «Spionen som kom ut av fryser'n» i 1999. Den gangen viste Liz sin veltrente figur i en sexy catsuit, og nå har hun igjen iført seg det åletrange plagget for en reklamefilm for leketøyskjeden Meerkat. Selv om hun ser fantastisk ut, innrømmer ettbarnsmoren at kroppen har forandret seg. - Jeg glemte hvor ukomfortabel den var! Det var ingen forberedelser. Det hadde vært annerledes om jeg hadde lagt på meg 20 kilo. Jeg er litt tyngre enn jeg var i Austin Powers-filmen, men den første jeg prøvde passet som hånd i hanske, sier hun til Daily Mail. Hurley har de siste årene designet badetøy, men ansetter langt yngre modeller til å vise frem de minimale plaggene. - Vi ansetter noen som er halvparten så gamle som meg for å ta bikinibilder!Likevel innrømmer den britiske modellen at det krever mer å se bra ut jo eldre man blir.- Jeg måtte uten tvil legge inn mer innsats da jeg fylte 40, og det var ikke før da jeg innså hvor mye enklere alt var da jeg var yngre, har hun sagt til magasinet Zest. Og hva er Hurleys hemmelighet? Skuespilleren hevder det er sønnen Damian (11) som holder henne ung.-  Siden jeg fikk sønnen min, som er elleve år nå, lever jeg på nytt gjennom ham. Alt er fantastisk og ingenting er kjedelig. Så ting virker fantastisk for meg også igjen, sier hun til Getty Images. LES OGSÅ: Begge var utro mot hverandre

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer