- Jeg er litt kjørt

Derfor er det godt for MGP-Didrik å endelig kunne ta en liten ferie.

- JEG ER LITT KJØRT: Etter MGP-sirkuset er det i grunn forståelig at Didrik-Solli Tangen nå gleder seg til ferie. Foto: SCANPIX
- JEG ER LITT KJØRT: Etter MGP-sirkuset er det i grunn forståelig at Didrik-Solli Tangen nå gleder seg til ferie. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Didrik Solli-Tangen (23) har hatt et hektisk år. Helt fra han gikk av med seieren i norske MGP, for deretter å oppleve ekstrem profilering i forkant av Eurovision, til nå å drive karrierebygging i etterkant.

I hele juni skal Solli-Tangen ha konserter, så venter studiejobbing frem mot en plate. Derfor er det i grunn forståelig at «My Heart is Yours»-sangeren nå gleder seg til ferie.

- Det skal bli deilig med ferie. Det er lenge siden jeg har følt at det ikke er noe som venter rundt neste sving. Det blir forhåpentligvis to uker på familihytta i Bamblø, sier Didrik til Dagbladet.

Men selv om Didrik nå gleder seg til ferie, så mener han at slitet er verdt det.

- Ja, jeg er litt kjørt. Men hadde jeg tenkt at dette var et ork, så ville jeg ikke gjort dette. Det har en pris, og den er jeg villig til å betale.

Eurovision-finalen ble ikke helt den suksessen Norge og Didrik hadde håpet på. Derfor arbeider han nå for å bygge opp sin karriere etter MGP-sirkuset.

- Jeg hadde ingen forhåpninger, eller man har jo alltid litt forhåpninger. Selvfølgelig hadde man lyst til å vinne. Men da jeg var ferdig med min opptreden, tenkte jeg bare «nå er jeg kjempefornøyd», sa han til Seher.no like etter Eurovision-sengingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avlyser konsert på grunn av sykdom