- Jeg er litt forelsket i Tone

Eric Saade ble svært betatt av Tone Damli under videoinnspilling.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Norges popprinsesse Tone Damli (24) var i sommer på Ibiza der hun spilte inn musikkvideo til låten «Imagine» sammen med den svenske artisten Eric Saade (22). 

Under den stekende solen poserte de to artistene i minimale antrekk foran kameraene. Muskuløse Eric fikk smurt inn overkroppen med fuktigshetskrem mens Tone sang i bikinitruse og gjennomsiktig bluse . 

De hete øyeblikkene er med i 24-åringens egen serie «Tone», og til TV 2s kameraer innrømmer Saade at han er veldig svak for den norske sangeren. 

- Det skjer alltid noe når jeg ser på Tone. Hun har så mye karakter. Som artist er 75 prosent utstråling og X-faktor, og er det noen som har dét så er det Tone. Jeg er litt forelsket i henne, absolutt, sier han i serien. 

Damli er i vinden som aldri før med eget realityshow og som dommer i «Idol».  Hun deltar også i svenske Melodi Grand Prix. Artisten skriver på sin blogg at selv om hun lever et hektisk liv, setter hun pris på hvert minutt. 

- Eg elska perioda med trøkk, eg elska livet og jobben min, så til tross for lange daga, så har eg det så artig. Reise land og strand, møte dei nydeligaste folk.

«Tone» ser du på TV2 lørdag kl. 22.50.


 
LES OGSÅ: - Useriøst av dommerne å bytte plasser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer