- Jeg er litt bortskjemt, men setter veldig stor pris på det

Cathrine Larsåsen trives med å være tilbake på pikerommet.

Publisert
Sist oppdatert
Se innslag med Cathrine Larsåsen 03.38 ut i Seoghør.no Weekend TV!

SEOGHØR.NO: Den «Skal vi danse»-aktuelle stavhopperen Cathrine Larsåsen har imponert mange med sine danseferdigheter i TV2 studio hver eneste lørdag.

Idrettsjenta har til vanlig base i København, men er nå bosatt i Oslo i forbindelse med det populære TV 2-programmet. Hjemme i Norge har Cathrine flyttet inn på sitt gamle pikerom i barndommshjemmet på Røa.

- Jeg har alltid hatt et veldig godt forhold til foreldrene mine. Jeg merker at jeg setter veldig stor pris på å sitte med dem, lage middag med dem, jeg er ikke den irriterte tenåringen som jeg kanskje har vært en gang.

Det å flytte hjem til mamma og pappa, etter å ha bodd flere år alene har sine fordeler, og Cathrine innrømmer at hun har blitt litt bortskjemt etter tiden hjemme i Norge.

- Jeg slipper jo kanskje å gjøre de normale dagligdagse tingene som jeg har gjort når jeg har bodd i København. Men selv om jeg er litt bortskjemt, så setter jeg veldig stor pris på det.

Til helgen skal Larsåsen nok en gang ut på parketten i Nydalen, og da er det godt å ha foreldrenes støtte.

- Jeg har en bestevenn i mamma og en bestevenn i pappa, så jeg tror jeg er veldig heldig akkurat der.

Se innslag med Cathrine Larsåsen 03.38 ut i Seoghør.no Weekend TV!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Jeg hadde ikke kontroll på følelsene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer