- Jeg er litt bortskjemt, men setter veldig stor pris på det

Cathrine Larsåsen trives med å være tilbake på pikerommet.

Se innslag med Cathrine Larsåsen 03.38 ut i Seoghør.no Weekend TV!

SEOGHØR.NO: Den «Skal vi danse»-aktuelle stavhopperen Cathrine Larsåsen har imponert mange med sine danseferdigheter i TV2 studio hver eneste lørdag.

Idrettsjenta har til vanlig base i København, men er nå bosatt i Oslo i forbindelse med det populære TV 2-programmet. Hjemme i Norge har Cathrine flyttet inn på sitt gamle pikerom i barndommshjemmet på Røa.

- Jeg har alltid hatt et veldig godt forhold til foreldrene mine. Jeg merker at jeg setter veldig stor pris på å sitte med dem, lage middag med dem, jeg er ikke den irriterte tenåringen som jeg kanskje har vært en gang.

Det å flytte hjem til mamma og pappa, etter å ha bodd flere år alene har sine fordeler, og Cathrine innrømmer at hun har blitt litt bortskjemt etter tiden hjemme i Norge.

- Jeg slipper jo kanskje å gjøre de normale dagligdagse tingene som jeg har gjort når jeg har bodd i København. Men selv om jeg er litt bortskjemt, så setter jeg veldig stor pris på det.

Til helgen skal Larsåsen nok en gang ut på parketten i Nydalen, og da er det godt å ha foreldrenes støtte.

- Jeg har en bestevenn i mamma og en bestevenn i pappa, så jeg tror jeg er veldig heldig akkurat der.

Se innslag med Cathrine Larsåsen 03.38 ut i Seoghør.no Weekend TV!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Jeg hadde ikke kontroll på følelsene