- Jeg er lettet over at hun ikke kommer til dø

Filmstjernen Brad Pitt er rørt over forloveden Angelina Jolies kamp mot sykdommen. Se video fra premieren.

SEOGHØR.NO: For to uker siden avslørte Angelina Jolie (37) i en kronikk i avisa New York Times at hun bærer kreftgenet som har kostet moren, bestemoren og oldemoren livet, og at hun derfor har fjernet brystene.  
 
Forloveden Brad Pitt (49) har vært Angelinas store trygghet i kampen mot sykdommen. Paret kom tett omslynget til premieren på Brads siste film «World War Z» i London. De to så helt uanfektet ut til tross for at de nok visste at alle fotografenes linser var rettet mot dem. Pitt blir fremdeles rørt når han tenker på hva kjæresten har vært gjennom.

- Jeg er veldig stolt av henne, og samtidig lettet over at hun ikke kommer til å dø av sykdommen. En fars største bekymring er å holde familien samlet, i sikkerhet og i livet. Hun gjorde det. Jeg blir litt rørt av å tenke på det, sier han ifølge avisen The Sun til Sky News.

- Det er heroisk. Hun forstår at dette ikke er tilgjengelig for alle, men at det burde være det. Som hennes andre halvdel blir man sittende å vente. Det er emosjonellt, men jeg fikk den enkle delen av det.

Angelina Jolie har etter at hun sto frem mottatt en enorm støtte fra publikum, fans og andre stjerner. Skuespilleren forteller at det har satt sine spor.

- Jeg er veldig glad for å se at diskusjonen rundt kvinners helse har eksplodert. Det betyr veldig mye for meg, sier Angelina til Sky News.

- Etter jeg mistet moren min til denne sykdommen, er jeg veldig takknemmelig og rørt over all positiv støtte fra andre mennesker. 

Se video fra premieren øverst i saken!


LES OGSÅ:   Kom i Brads armer på premieren