- Jeg er lei meg for at jeg var utro

«Paradise Hotel»-Pierre legger seg flat etter flere sidesprang mot sin sønderknuste eks-kjæreste Martine.

UTRO: Pierre Louis Olsson innrømmer ovenfor Seoghør.no at han var utro mot Martine Sjøhaug.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
UTRO: Pierre Louis Olsson innrømmer ovenfor Seoghør.no at han var utro mot Martine Sjøhaug. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De to «Paradise Hotel»-deltakerne Pierre Louis Olsson (21) og Martine Sjøhaug (21) vant både premiepotten på 300 000 kroner og hverandres hjerter, etter at de gikk til topp i TV3s realityserie i mai.

Etter hjemkomsten til Norge ble de to raskt kjærester, men i juli kom den overraskende nyheten om at de tidligere turtelduene hadde gått fra hverandre. Dette avslørte Martine på sin populære blogg.

Nå bekrefter Pierre til Seoghør.no at han før det ble slutt, var utro ved flere anledninger.

Angrer på utroskapen

DELTE ALT: Pierre Olsson og Martine Sjøhaug ble kjærester etter at de vant «Paradise Hotel». Men nå er lykken over for realityparet. Foto: Se og Hør
DELTE ALT: Pierre Olsson og Martine Sjøhaug ble kjærester etter at de vant «Paradise Hotel». Men nå er lykken over for realityparet. Foto: Se og Hør Vis mer

En av kvinnene skal ha vært en kvinnelig bekjent av Martine.

- Ja, dessverre så stemmer dette. Men jeg mente aldri å såre Martine. Jeg var full, og det betydde ingenting.

- Men jeg er veldig lei meg for at det skjedde med en hun kjente, men da var ikke Martine og jeg sammen. Det var på et nachspiel, og jeg angrer.

- Etter at vi ble kjærester, var jeg også utro med en annen jente, i tillegg til Martines bekjente. Men det var også bare noen jeg tok med meg fra byen, sier svensken til Seoghør.no.

Martine Sjøhaug, som nå gjør suksess som blogger, sier hun ikke fikk vite om utroskapen før etter at det ble slutt mellom henne og Pierre. Da ble hun sønderknust.

- Føler meg dolket i ryggen

- Han har vært utro med noen jeg kjenner og med flere andre også.

- Det er så jævlig ødeleggende. Jeg føler meg så utrolig dolket i ryggen. Hva så om vi ikke var sammen, da han lå med ei jeg kjente? Vi kom akkurat hjem fra Mexico, hadde vunnet «Paradise Hotel» sammen, innrømmet at vi hadde følelser for hverandre. Og han visste hvor godt jeg likte han.

- Det er det verste jeg har vært med på. Sykt at noen kan være så sinnsykt falske, sier hun til Seoghør.no.

21-åringen sier eks-kjærestens svik er ekstra sårende, fordi hun også tidligere har opplevd å bli sviktet av en kjæreste.

Se video av Pierre og Martine som feirer seieren i Paradise Hotel:

- Gråt i armene hans

HETE FØLELSER FORAN KAMERA: Pierre og Martine fant raskt tonen inne på «Paradise Hotel». Her er de i en scene fra serien. Foto: TV3
HETE FØLELSER FORAN KAMERA: Pierre og Martine fant raskt tonen inne på «Paradise Hotel». Her er de i en scene fra serien. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg lå og gråt i armene til Pierre og åpnet meg om et tidligere forhold, hvor jeg ble veldig sviktet og såret. Han forsikret meg om at han aldri skulle gjøre noe sånt.

- Jeg trodde selvfølgelig på ham. Men han har såret meg utrolig dypt, sier Martine med klump i halsen.

Martine avslørte først bruddet på sin populære blogg. Her la hun også ut toppløsbildene hun tok etter sin nylige brystoperasjon.

- Det var helt jævlig vondt. Jeg har aldri hatt så vondt før, faktisk. Jeg angret bittert de første dagene, og tenkte: Helvete, hva har jeg gjort?! Men nå er jeg kjempefornøyd. Jeg klarte ikke en gang å vaske håret i starten, sa Martine til Seoghør.no etter operasjonen.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer