- Jeg er lei av å være mamma

TV-kjendisen Natasha Kaplinsky vil helle være på jobb enn sammen med sin nyfødte datter.

VIL HELLER VÆRE PÅ JOBB ENN Å PASSE BARN: Den britiske TV-kjendisen Natasha Kaplinsky hevder hun er lei av å gå hjemme med sine to småbarn og heller ville vært på jobb. Her er hun på et veldedighetsarrangement for bekjempelsen av barnedødelighet Foto: All Over Press
VIL HELLER VÆRE PÅ JOBB ENN Å PASSE BARN: Den britiske TV-kjendisen Natasha Kaplinsky hevder hun er lei av å gå hjemme med sine to småbarn og heller ville vært på jobb. Her er hun på et veldedighetsarrangement for bekjempelsen av barnedødelighet Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske TV-kjendisen Natasha Kaplinsky (38) jublet i april i fjor over å ha født sitt andre barn, datteren Angelica Pearl.

Men nå hevder Natasha - som i 2007 ble ansatt som ankerkvinne i TV-kanalen Channel 5 med en årslønn på over ti millioner kroner - at hun er lei av å være hjemme med sine egne barn.

- Jeg kjeder meg hjemme. Jeg er utslitt hele tiden, fordi jeg må ta meg av de to små. Det er mye lettere å være på jobben. Jeg drømmer om å gå ut uten oppkast fra barna på skulderen, sier hun til Daily Mail.

Kun seks uker etter at hun ble ansatt i den gullkantete nyhetsjobben, ble det kjent at Natasha var gravid med sitt første barn, sønnen Arlo.

På grunn av at hun tok syv måneders barselpermisjon, og kort tid senere igjen ble gravid for andre gang, har hun imidlertid tilbragt mesteparten av de tre siste årene borte fra jobben.

I oktober kunngjorde Kaplinsky at hun og Channel 5 hadde blitt enige om å skille lag.

Nå er 38-åringen villig til å gjøre alt for å komme seg tilbake i rampelyset så fort som mulig, og hevder flere barn med ektemannen - finansmannen Justin Bower - er uaktuelt.

- Da vi giftet oss, sa ektemannen min at han ville ha fire barn og jeg var enig med ham. Nå har jeg gitt ham beskjed om at hvis han vil ha flere barn, må det bli med en annen kvinne, sier hun til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: