<strong>MED FAMILIEN:</strong> Stella Mwangi med moren, faren og lillesøsteren i «Skal vi danse»-studioet lørdag kveld. Ifølge Stella er det lenge til hun selv får barn.  Foto: Stella Pictures
MED FAMILIEN: Stella Mwangi med moren, faren og lillesøsteren i «Skal vi danse»-studioet lørdag kveld. Ifølge Stella er det lenge til hun selv får barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er langt unna å få barn

«Skal vi danse»-stjernen Stella Mwangi nekter å ta enda et steg videre helt ennå. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Stella snakke om barn nederst i artikkelen!

SEHER.NO: «Skal vi danse»-kjendisen Stella Mwangi (25) ble tidligere denne høsten forlovet med sin produsent-kjæreste Tom Roger Rogstad.

- Jeg ble veldig overrasket, vi har jo vært sammen så lenge. Når noe sånt skjer, tenker man «oj oj oj», før man begynner å gråte. Og så sa jeg til ham at han skulle gjøre det en gang til, sa Stella til Seher.no i september.

Men en måned senere har ikke paret kommer noe lenger i bryllupsforberedelsene.

- Vi vet jo ingenting. Vi må kjøpe oss leilighet til våren, vi har akkurat begynt med min tredje plate og jeg skal ut med ny single nå, sier den travle danse-kjendisen til Seher.no.

Årets MGP-vinner trener dansing flere timer om dagen i tillegg til å jobbe med musikken, og er på ingen måte klar for å bli mamma med det første.

- Nei, nei, ikke barn. Ikke ennå, langt der ifra.

Og ifølge den travle artisten blir det lenge til hun setter barn til verden.

- Det må være når jeg er over tretti og har gitt ut over ti album, sier Stella til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor måtte kjæresten fri to ganger

Se Stella snakke om barn her:[obj:media:10244]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer