- Jeg er langt ifra ensom

Stein Erik Hagen snakker ut om tiden etter at han sto frem som homofil.

IKKE ENSOM: I et nytt intervju forteller Orkla-styreleder og tidligere Rimi-eier Stein Erik Hagen at det slett ikke er synd på ham. Foto: NTB scanpix
IKKE ENSOM: I et nytt intervju forteller Orkla-styreleder og tidligere Rimi-eier Stein Erik Hagen at det slett ikke er synd på ham. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
EKSKONA: I 2004 giftet Hagen seg med Mille-Marie Treschow. Det tidligere paret tok ut separasjon i 2012. Foto: Andreas Fadum
EKSKONA: I 2004 giftet Hagen seg med Mille-Marie Treschow. Det tidligere paret tok ut separasjon i 2012. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: I forrige måned sto tidligere Rimi-eier Stein Erik Hagen (59) frem som homofil da han gjestet «Skavlan».

– Jeg skjønte at jeg var homofil i godt voksen alder. Da jeg var i 20-årene visste vi ikke hva det var. Vi hadde hørt om det, men det var noe vi ikke assosierte oss med, sa han i programmet.

Orkla-styrelederen har to ekteskap med kvinner bak seg, og fire barn.

Nå for tiden er han singel, men det er slett ikke synonymt med ensom for Hagen.

– Nei, det er ikke synd på meg. Ikke på noen måte. Jeg bor alene, men jeg er langt ifra ensom, sier 59-åringen til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.


Hagen forteller at han har fått mer enn 2000 henvendelser etter opptredenen på «Skavlan», og at både kjente og ukjente mennesker har takket ham.

– Jeg skjønner det ikke helt, dette er da ikke noen stor ting i dag. (...) Hvis jeg kan hjelpe noen ved å være åpen, så er vel det bare bra, sier forretningsmannen til avisen.

Men det er ikke bare takke-meldinger han har fått. Hagen har også fått en god del friere.

- Jeg har fått noen sånne også, men de har jeg ikke svart på. Jeg har fått mange henvendelser før også, fra begge kjønn. Det er mange lykkejegere der ute, fortsetter den tidligere Rimi-eieren.


Tok ingen sjanser da han fikk prostatakreft

 

KREFTFRI: Stein Erik Hagen priser seg lykken for at han oppdaget prostatakreften tidlig. Foto: Scanpix
KREFTFRI: Stein Erik Hagen priser seg lykken for at han oppdaget prostatakreften tidlig. Foto: Scanpix Vis mer

Det var for 3,5 år siden at Hagen var på en vanlig legesjekk og PSA-verdiene var forhøyet.

Etter hvert fant de ut at det var kreft i prostata.

- Jeg hadde det ikke i tankene, enda jeg burde hatt det. To av mine onkler døde av prostatakreft, og min far hadde det også, sa han til Dagbladet i fjor.

Etter at han fikk nyheten, dro 59-åringen til Johns Hopkins-sykehuset i USA for å få best mulig behandling. Der bestemte forretningsmannen seg for å fjerne prostata helt.

I dag er Hagen kreftfri.


LES OGSÅ: Ble operert fem ganger på et år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer