- Jeg er kvinne og elsker sex

Cheryl Cole savner noen å være intim med.

SAVNER KJÆRESTE: Den britiske popstjernen Cheryl Cole sier i et intervju med magasinet GQ at hun savner en å være intim med. Foto: Stella Pictures
SAVNER KJÆRESTE: Den britiske popstjernen Cheryl Cole sier i et intervju med magasinet GQ at hun savner en å være intim med. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun er kjent som en av popmusikkens mest attraktive kvinner, men ifølge Cheryl Cole (28) er det liten aktivitet mellom laknene for tiden.

Den britiske Girls Aloud-stjernen innrømmer at hun savner noen å være intim med.

- Jeg er en kvinne og jeg liker sex, sier Cole til GQ magazine.

Pop-skjønnheten forteller videre at hun lengter etter å finne en mann som hun kan sifte en familie med.

- Jeg hadde elsket å få barn. Jeg er besatt av babyer. Jeg vet at det er min oppgave her på jorden, å bli mamma, sier Cheryl Cole til magasinet ifølge Daily Mail. 

Og kanskje er det en kongelig baby i vente for popstjernen. Cheryl Cole innrømmer nemlig at hun er svak for britiske prins Harry.

- Jeg og faren hans er tette, og jeg Harry før jeg kjente faren hans, så vi har møttes et par ganger. Jeg synes han er fantastisk og jeg tror man kan relatere seg til ham fordi han har hatt sine feil, sier hun til GQ.

Med sine 28 år, bare ett år eldre enn prins Harry, mener Cheryl at hun ville ha blitt en såkalt cougar i forholdet med prinsen.


- Han er kul. Likevel tror jeg at jeg ville ha blitt Cougarville i det forholdet. Jeg ville vært i Cougarville, sier Cheryl Cole til GQ magazine ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg spiste alt jeg kom over  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer