- Jeg er krevende å leve sammen med

«Jakten»-Linda ble dumpet av 24-åring.

<strong>POPULÆR DAME:</strong> På tross av at hun selv hevder hun er vanskelig å leve sammen med, var det mange friere som ville gi det et forsøk. Foto: TV2
POPULÆR DAME: På tross av at hun selv hevder hun er vanskelig å leve sammen med, var det mange friere som ville gi det et forsøk. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Linda Bjørnes fra «Jakten på Kjærlighten» kjøpte den idylliske gården i Nord-Trøndelag for to år siden sammen med sin daværende kjæreste.

- Han var 23 og jeg var 35 da vi ble kjærester. Det var han som gjorde det slutt i mars i fjor. For meg var det selvsagt lite hyggelig. Jeg bearbeidet sorgen etter å ha blitt forlatt av en jeg var glad i, samtidig som jeg måtte drive gården alene, sier Linda til Se og Hør, som denne uken besøker «Jakten»-stjernen hjemme på hennes egen gård.

For å klare seg økonomisk, valgte Linda derfor å gjøre fjøset om til hundepensjonat.

I tillegg til å drive både gård og hundepensjonat, er 37-åringen alenemamma til sønnen Marcus (16).

- Marcus var bare ett år gammel da det ble slutt med pappaen hans. Økonomien var stram. Det var en kamp for å få endene til å møtes, forteller hun til Se og Hør.

Hun tilføyer at hun trolig ikke er noe enkel å bo sammen med.

- Jeg er full av temperament og er veldig målbevisst. Noen menn blir nok litt skremt av det, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vraket Jakten-frier fordi han var barnløs

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer