Blake Lively og Ryan Reynolds:

- Jeg er konstant forelsket i ham

Blake Lively forteller om livet med ektemannen Ryan Reynolds og hvorfor Twitter er en stor del av hverdagen deres.

FORELSKET: Skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds, som giftet seg i 2012, er i dag like forelsket. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds, som giftet seg i 2012, er i dag like forelsket. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 2012 kom nyheten om at skuespillerparet Blake Lively (29), kjent fra «Gossip Girl», og Ryan Reynolds (40), kjent fra «Deadpool», hadde giftet seg i all hemmelighet.

Paret er kjent for å lire av seg humoristiske vitser i både sosiale medier og på talkshows, men også for sine seriøse sider.

I septemberutgaven av magasinet Glamour åpner Blake seg om sin kjærlighet til Ryan, og hvordan de oppdrar døtrene James (2) og Ines Reynolds (11 mnd.)

Spesielt Twitter er en stor del av hverdagen til ekteparet.

Ryan bruker ofte det sosiale mediet til å spøke med hvordan han oppdrar barna, hvorpå Blake avslører at postene som regel ikke er sanne.

- Han burde jobbe for The Enquirer (amerikansk sladremagasin, journ.anm). Når han sier «min datter» snakker han egentlig aldri om henne. Alt er oppspinn, og noen ganger får jeg lese dem før han poster dem. Det får meg til å le. Jeg blir mer forelsket i ham når han skriver de postene. Jeg elsker ham mesteparten av tiden, men spesielt da.

Forsiktige med språket rundt barna

Blake forteller videre at hun og Ryan er spesielt forsiktige når det kommer til språket deres rundt døtrene.

- Jeg er veldig heldig som har en mann som er så bevisst. Han spør seg ofte om hvorfor vi bruker ordet «han» mer enn «henne», og jeg svarte at det er det vi har lært.

Skuespilleren forklarer at datteren deres er litt sjefete, og foreldrene mener derfor at «han» i større grad bør byttes ut med «hun» eller «henne».

- Det vil aldri være negativt for en mann å være sjefete, så hvorfor skal det være galt for en dame å være sjefete? Det er litt dømmende, og det oppfordrer dem ikke akkurat til å være en sjef. Tror du jeg vet hvordan jeg skal være en god forelder? Nei, jeg har ikke noe anelse. Alt jeg kan gjøre er å dele hva jeg tenker, og lære fra andre, avslører hun.

Sliter med angst

I forbindelse med Golden Globe-utdelingen, som ble arrangert tidligere i år, lot Reynolds seg intervjue av Variety. Der avslørte han at han siden barndommen har slitt med angst, og at kona har vært en god støtte å ha gjennom det.

Spesielt like før suksessfilmen «Deadpool», der 40-åringen spiller hovedrollen, hadde premiere.

Saken fortsetter under bildet.

FILMSTJERNE: Ryan Reynolds i en scene fra filmen «Deadpool». Foto: NTB scanpix
FILMSTJERNE: Ryan Reynolds i en scene fra filmen «Deadpool». Foto: NTB scanpix Vis mer

Han innrømmet overfor magasinet at han hadde «et nervøst sammenbrudd» før filmens premiere. Spesielt ille ble det da han skulle promotere filmen, mens den fortsatt var til klipping.

- Da vi var inne i postproduksjons-fasen, var vi på Comic-Con (tegneseriemesse, journ. anm.), og folk gikk bananas. Forventningene spiste meg levende, sa han til magasinet og fortsatte:

- Blake hjalp meg gjennom det. Jeg er heldig som har henne der til å holde meg stabil, fortalte han.

I samme intervju hevdet han at det er farens skyld at han i dag sliter med angstproblemer. Faren døde i fjor, etter å ha slitt med Parkinson i flere år.

- Jeg har tre eldre brødre. Faren vår var tøff. Han var ikke grei mot noen, ikke seg selv engang. Jeg tror at angsten startet der, da jeg prøvde å kontrollere andre på ved å kontrollere meg selv. Jeg innså ikke det da. Jeg var bare et pysete barn, sa han.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTE: Kona Blake Lively har vært en viktig støtte for skuespilleren Ryan Reynolds.
STØTTE: Kona Blake Lively har vært en viktig støtte for skuespilleren Ryan Reynolds. Vis mer

Viste fram døtrene

I desember i fjor gjorde begge jentene til Ryan og Blake sin første offentlige debut, da Ryan ble hedret med en stjerne på den berømte gaten Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

Og de to små jentene så ut til å trives godt i rampelyset, ifølge E! Online.

Mens Ryan - som fikk sitt gjennombrudd i TV 2-serien «Pizzagjengen» - holdt tale, stjal hans to døtre showet ved mamma Blake Livelys side.

Vesle James fikk blant annet mange til å le, da hun fikk øye på en mikrofon, som hun etter hvert fikk tak i.

Saken fortsetter under videoen.

STJAL SHOWET: Da skuespiller Ryan Reynolds fikk stjerna si på Hollywood Walk of Fame var det noen andre som stjal all oppmerksomheten. Her viser han og kona Blake Lively frem barna for første gang. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Lå i mammas armer

Parets yngste datter fikk også mange beundrende blikk, mens hun lå stille i sin mors armer.

Barna fikk Hollywood-skuespilleren Anna Farris - som har spilt med Ryan Reynolds i filmen «Just Friends» i 2005 og var til stede under seremonien - til å utbryte «de er så søte at jeg tror jeg vil ta dem med hjem».

Reynolds benyttet anledningen til å takke sin kjære Blake i sin tale.

- Du er det beste som noen gang har hendt meg. Du gjør alt bedre. Og du har gitt meg de to mest fantastiske barna jeg kunne håpe å få, sa han ifølge E! Online.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT PAPPA: Ryan Reynolds og Blake Lively med datteren James og den minste jenta Ines. Foto: NTB scanpix
STOLT PAPPA: Ryan Reynolds og Blake Lively med datteren James og den minste jenta Ines. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forelsket seg på dobbeldate

Duoen møtte hverandre for første gang under innspillingen av superheltfilmen «Den grønne lanterne» i 2010, men på den tiden var de begge i andre forhold.

I fjor avslørte Ryan når han og kona først innså at det var noe mer mellom dem enn bare vennskap.

- Rundt ett år etter «Den grønne lanterne» var vi begge single og dro på en dobbeldate. Hun var på date med en annen fyr, og jeg var på date med en annen jente.

- Det må ha vært den den pinligste daten for de to andre - for gnistene mellom Blake og meg var som et fyrverkeri, avslørte han til People.com.

Deretter gikk det slag i slag for skuespillerkollegaene.

Saken fortsetter under bildet.

HETE SCENER: I filmen «Den grønne lanterne» spilte Ryan og Blake kjærester. Han var på den tiden fremdeles gift med Scarlett Johanson. Foto: NTB Scanpix
HETE SCENER: I filmen «Den grønne lanterne» spilte Ryan og Blake kjærester. Han var på den tiden fremdeles gift med Scarlett Johanson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2011 kom nyheten om at de var kjærester, og etter en kort intens romanse giftet superparet seg i en hemmelig seremoni året etter.

- Vi var kompiser lenge før vi ble sammen, og det tror jeg er den beste måten å starte et forhold på, fortalte Ryan til nettstedet.

LES OGSÅ: Dette bildet skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer