- Jeg er klar

Glem «Bieberfever»: Justin Timerlake er tilbake!

SAMARBEID: Nok en gang samarbeider Justin Timberlake og musikkprodusent og rapper Timbaland. Her fra en tidligere anledning. Foto: All Over Press
SAMARBEID: Nok en gang samarbeider Justin Timberlake og musikkprodusent og rapper Timbaland. Her fra en tidligere anledning. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2006 ga Justin Timberlake (31) ut sitt andre - og foreløpig siste - soloalbum, FutureSex/LoveSounds, som høstet gode kritikker verden over.

På plata hadde det tidligere «N*Sync»-medlemmet fått drahjelp fra blant andre rapper T.I. (32) og musikkprodusent og rapper Timbaland (41) - og ingen ringere enn Scarlett Johansson (28), som dukket opp i musikkvideoen for låta «What Goes Around Comes Around».

Det har vært stille på musikkfronten for Timberlake etter FutureSex/LoveSounds-suksessen, foruten singelen «4 minutes» som han og Madonna (54) gjorde sammen i 2008.


Men denne uken la Timberlake ut en video av seg selv på YouTube, hvor han forklarer hvorfor det har tatt tid for han å lage ny musikk og hva som motiverer ham:

- Sånn jeg ser det har jeg bare laget to album på to år. Hva betyr det neste tiåret for meg? Det er jeg som sitter her år ut og år inn og er gira før du i det hele tatt har fått høre det. Men jeg ønsker ikke å slippe noe hvis ikke jeg virkelig elsker det - og sånn får man ikke hver dag. Man må være tålmodig, forklarer han før han avslutter med en setning som vil sette fart på mang en dansefot der ute:

- Men nå er jeg klar!

Denne gangen har han, ifølge The Sun, fått med seg storheter som Beyoncé (31) og ektemannen Jay-Z (43) på plata, og selvfølgelig også sin gamle kompanjong Timbaland.

I februarutgaven av det amerikanske magasinet GQ pryder den flotte 31-åringen coveret i et forholdsvis lettkledd antrekk, hvor hun avslører sitt nære samarbeid med Timberlake:

- Jeg har jobbet med Pharrell, Timbaland, Justin Timberlake og Dream. Vi startet alle på 90-tallet, da R&B var den viktigste sjangeren, og vi ønsker alle på vår måte å få det tilbake sånn: den følelsen musikken ga oss, forteller hun.

«Mini-Justin», altså ungpikeidolet Justin Bieber (18), har sine kontakter i den mektige amerikanske musikkindustrien, og avslørte nylig via Twitter at han faktisk har sniklyttet på noe av Timberlakes nye låtmateriale:

«@jtimberlake @Timbaland, jeg har hørt på noen greier dere har laget. Dere har all grunn til å være klare! #Fantastiskmusikk».

Men helt fraværende fra rampelyset har ikke den talentfulle sangeren vært. I midten av oktober i fjor fikk han «ja» fra sin mangeårige kjæreste Jessica Biel (30) i en romantisk seremoni i Sør-Italia.

Han har også vist fram sitt skuespillertalent i filmer som «The Social Network» og «Friends With Benefits», hvor han spilte mot 2012s «mest sexy dame», Mila Kunis (29).

Godt at du er «SexyBack», Justin!
LES OGSÅ: Jessica Biel elsker å nakenbade med Justin Timberlake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer