Blake Lively:

- Jeg er klar over at mine døtre kommer til å bli eksponert for dette

Blake Lively raser mot skjønnhetspresset blant barn.

LYKKELIG GIFT: Ryan Reynolds takket Blake Lively for å ha gitt ham to fantastiske barn i sin tale i desember i fjor. Foto: Scanpix
LYKKELIG GIFT: Ryan Reynolds takket Blake Lively for å ha gitt ham to fantastiske barn i sin tale i desember i fjor. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den amerikanske skuespilleren Blake Lively (29) hadde sitt gjennombrudd i sin rolle som Serena van der Woodsen i den verdenskjente tv-serien «Gossip Girl».

Siden den gang har hun blitt en svært populær dame og en av verdens mest ettertraktete kvinner.

Men selv synes hun ikke mye om forherligelsen av det hun kaller det «typiske» Hollywood-utseendet.

Blake - som for fire måneder siden ble mamma for andre gang - langer nå ut mot skjønnhetspresset blant barn og unge.

- Vi har veldig urealistiske skjønnhetsidealer og normer. Det du ser på den røde løperen, og i magasiner krever tid og masse mennesker. Folk forstår ikke at alt er godt planlagt. Det små jenter ser er ikke slik de våkner om morgenen - selv om det er like vakkert, sier skuespilleren i et intervju med Refinery29.

Saken fortsetter under bildet.

FORBILDE: Blake Lively vil være et forbilde for sine barn gjennom deres oppvekst. Foto: NTB scanpix
FORBILDE: Blake Lively vil være et forbilde for sine barn gjennom deres oppvekst. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lively tenker spesielt på sine to døtre, James (2) og Ines (4 mnd).

- Jeg er klar over at mine døtre kommer til å bli eksponert for dette. For meg er det viktig å forteller døtrene mine at dette ikke er et virkelig liv. De ser meg pyntet i kjoler, oppsatt hår og sminke, men de ser meg også uten alt dette. Jeg vil at de skal se begge sider, fordi det er aldri bare en side.

Ble foreldre for andre gang

I april 2016 ble det kjent at stjerneparet Blake Lively og Ryan Reynolds (40) ventet sitt andre barn sammen.

Og i oktober var ventetiden over.

Flere kilder skrev da at «Gossip Girl»-stjernen hadde født New York.

Saken fortsetter under bildet.

US Weekly meldte at Blakes søster Robyn (45) og hennes gode venninne, popstjernen Taylor Swift (27), skal ha besøkt henne på sykehuset kort tid etter fødselen.

KAPRET KJEKKASEN: Blake Lively er gift og har to barn sammen med skuespillerkjekkasen Ryan Reynolds. Foto: NTB scanpix
KAPRET KJEKKASEN: Blake Lively er gift og har to barn sammen med skuespillerkjekkasen Ryan Reynolds. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da Ryan gjestet talkshowet til Conan O'Brien (53) i november, bekreftet han imidlertid at han faktisk er blitt far til to

Røpet barnets kjønn

TV-GJEST: Ryan Reynolds spøkte med sin egen løsmunnethet i Instagram-legget han la ut etter TV-intervjuet: - Skru på «Conan» på TBS i kveld. Finn ut hvorfor han har på seg denne kjolen og hvorfor jeg aldri kan dra hjem igjen. Foto: SipaUSA/ Instagram
TV-GJEST: Ryan Reynolds spøkte med sin egen løsmunnethet i Instagram-legget han la ut etter TV-intervjuet: - Skru på «Conan» på TBS i kveld. Finn ut hvorfor han har på seg denne kjolen og hvorfor jeg aldri kan dra hjem igjen. Foto: SipaUSA/ Instagram Vis mer

- Å ha to under to år er tøft, sa han muntert til programlederen ifølge People.

Filmstjernen avslørte ikke bare den ferske familieforøkelsen under talkshow-intervjuet. Reynolds røpet også kjønnet på det nye familiemedlemmet overfor O'Brien.

- Ja, det er masse østrogen. Det er som om en «American Girl»-dukke har gjort fra seg på livet mitt, fortalte filmstjernen spøkefullt ifølge People.

Måtte blidgjøre kona

Samme kveld publiserte Blake Lively et humoristisk innlegg på Instagram, der hun spøkte med at ektemannen hadde tabbet seg ut på «Conan».

I innlegget skrev Lively at hun visste at Reynolds hadde tråkket i salaten fordi han vartet henne opp da han kom hjem fra innspillingen:

- Han kom ikke bare hjem med min ekte kjærlighet, cookies fra Levain Bakery, men han ristet dem personlig for meg og gav meg et glass melk MED ISBITER.

«Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (40) og den tidligere «Gossip Girl»-skuespilleren Blake Lively (29) har vært ett av Hollywoods heteste par siden de ble sammen i 2011.

Viste frem barna for første gang

Paret giftet seg i 2012.

I desember ble Ryan hedret med en stjerne på Hollywoods berømte gate Walk of Fame.

Mens Ryan - som fikk sitt gjennombrudd i TV 2-serien «Pizzagjengen» - holdt tale, stjal hans to døtre showet ved mamma Blake Livelys side.

Vesle James fikk blant annet mange til å le, da hun fikk øye på en mikrofon, som hun etter hvert fikk tak i.

STJAL SHOWET: Da skuespiller Ryan Reynolds fikk stjerna si på Hollywood Walk of Fame var det noen andre som stjal all oppmerksomheten. Her viser han og kona Blake Lively frem barna for første gang. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Lå i mammas armer

Parets yngste datter fikk også mange beundrende blikk, mens hun lå stille i sin mors armer.

Barna fikk Hollywood-skuespilleren Anna Farris - som har spilt med Ryan Reynolds i filmen «Just Friends» i 2005 og var til stede under seremonien - til å utbryte «de er så søte at jeg tror jeg vil ta dem med hjem».

Reynolds benyttet anledningen til å takke sin kjære Blake.

- Du er det beste som noen gang har hendt meg. Du gjør alt bedre. Og du har gitt meg de to mest fantastiske barna jeg kunne håpe å få, sa han ifølge E! Online.

LES OGSÅ: Hjelper datteren med å dyrke hasj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer