Per Gunvald Haugen og Karianne Amlie Wahlstrøm:

- Jeg er klar for flere barn

Per Gunvald Haugen trodde han var ferdig med å få barn - så dukket Karianne Amlie Wahlstrøm opp.

KJÆRESTER: Karianne Amlie Wahlstrøm og Per Gunvald Haugen ser for seg en fremtid sammen. Foto: Privat
KJÆRESTER: Karianne Amlie Wahlstrøm og Per Gunvald Haugen ser for seg en fremtid sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

For bare kort tid siden kunne tv-profil Karianne Amlie Wahlstrøm (30) avsløre at hun er på flyttefot, men at ferden ikke går mot «Farmen»-vinneren og kjæresten Per Gunvald Haugen (46) riktig ennå.

Hun skal nemlig bo og jobbe ett år i Ålesund først, men kunne overfor Se og Hør røpe at hun ser for seg en fremtid med kjæresten.

Og nå kan det forelskede paret avsløre detaljer fra hvordan de ser for seg tiden fremover sammen. Mens Haugen har tvillingene Lars Erik og Anna (15) fra tidligere, har nemlig ikke Wahlstrøm egne barn.

- Jeg var egentlig ferdig og skulle ikke ha flere barn, forteller Haugen.

- Ler mye sammen

Han legger imidlertid til at kjæresten må ha gjort noe riktig, for nå er den tanken en helt annen.

- Karianne vil ha barn og hun er en så bra dame jeg kan tenke meg å dele livet med, så jeg er klar for flere barn, røper han.

«Farmen»-vinneren kan også fortelle at kjæresten har møtt tvillingene hans, og at hun har blitt svært glad i dem.

KJÆRESTER: Denne uken gjester Maria Mena «Senkveld», der snakker hun om kjæresten. «Senkveld med Helene og Stian» ser du på TV 2 fredag kl. 22.15. Video: TV 2 Vis mer

- Og de er så glade i henne, det hjelper godt. Karianne er utrolig god med mennesker og ikke minst ungdom, så ungene og vi ler mye sammen, sier han.

Her og Nå omtalte saken først.

- Fremtiden blir konge

Som nevnt flytter Wahlstrøm til Ålesund det kommende året, men hvis de kommer sterkt ut av det flytter de nok sammen allerede neste år, sier Haugen.

- Vi er veldig like på mange ting, og vi trenger også litt tid og ro alene, samtidig som vi er sosiale også. Fremtiden blir konge den, påpeker han.

FORELSKA: Amalie og Mathias møttes på «Paradise Hotel» i februar 2020. Nå forteller de om sitt første år som kjærester, og vi får alle en stor overraskelse på tampen av intervjuet! Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Heldigvis ikke negativ

Wahlstrøm på sin side forteller at hun blir inspirert av å tenke på fremtiden med kjæresten, og beskriver ham som trygg og behagelig, og sier det er «lættis lett» å være med ham.

- Han er en sånn person jeg ser for meg at det er fint å skape et liv med. Jeg orker ikke at livet skal være så alvorlig, og Per Gunvald sin «letthet» matcher bra med meg, mener hun, og legger til:

- Vi snakker løst og fast om hus etterhvert og barn, han er heldigvis ikke negativ til å få flere selv om han har to flotte barn fra før.

Da Se og Hør snakket med Wahlstrøm for bare kort tid siden, innrømmet hun at hun trolig kommer til å savne mye hjemme når hun nå flytter til Ålesund. Da hun bestemte seg for å flytte hadde hun nemlig ikke kjæreste.

SAMARBEID: Eveline Karlsen røper hvordan hun fikk muligheten til å jobbe med skjønnhetsmerket «Caia», som en av Sveriges største influensere Bianca Ingrosso står bak. Vis mer

- Jeg håper Per Gunvald, og venner og familie, kommer mye på besøk og at jeg drar hjem i ferier. Jeg synes det er noe fint i å kjenne på savn. Da setter jeg mer pris på det jeg lengter etter og får mye tid til å reflektere over store og små spørsmål i livet, sa hun, og la til at dersom de består styrketesten med avstandsforhold søker hun nok veien mot Sørlandet.

LES OGSÅ: Om papparollen: - Brutalt møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer