SLUTT PÅ SØLIBATET: Jodie Marsh sier hun snart planlegger en slutt på sitt tre år lange selvpålagte sølibat. Foto: Jodie Marsh/Twitter
SLUTT PÅ SØLIBATET: Jodie Marsh sier hun snart planlegger en slutt på sitt tre år lange selvpålagte sølibat. Foto: Jodie Marsh/TwitterVis mer

- Jeg er klar for å avbryte sølibatet

Etter tre år uten sex, er Jodie Marsh klar for å slippe en mann inn på soverommet igjen.

FIKK LUSEKOFTE: Jodie Marsh smilte bredt da hun fikk en lusekofte i gave av Se og Hør, under sitt besøk i Oslo i september. Jodie var i landet for å promotere sine nye dokumentarprogrammer for kanalen TLC.
FIKK LUSEKOFTE: Jodie Marsh smilte bredt da hun fikk en lusekofte i gave av Se og Hør, under sitt besøk i Oslo i september. Jodie var i landet for å promotere sine nye dokumentarprogrammer for kanalen TLC. Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske modellen og TV-profilen Jodie Marsh fikk mye oppmerksomhet da hun for tre år siden bestemte seg for å leve uten kjæreste og i sølibat.

Men i et intervju med bladet Zoo varsler 35-åringen at hun nå er rede til å hoppe til køys med den rette mannen.

- Jeg har sex på hjernen nå. Så fort jeg har valgt meg ut en mann, kommer det til å gå av hengslene.

- Jeg føler meg som et vilt dyr som har vært innelåst i tre år.

Da Seoghør.no møtte henne i Oslo i september, avslørte Jodie at det selvpålagte sølibatet startet ved en tilfeldighet.

- Det var ikke sånn at jeg planla at jeg skulle leve i sølibat i tre år. Poenget mitt var at jeg ikke ville ligge med noen hvis ikke jeg hadde følelser for de.

- Jeg vil ikke ha sex med en tilfeldig mann som jeg syns ser bra ut, jeg vil det skal være noe spesielt, forteller Jodie.

- Det var sånn det startet. Etter som tiden har gått har jeg blitt mer og mer bestemt på valget mitt og mindre og mindre interessert i tilfeldig sex. For at jeg skulle ha hatt sex med noen nå så måtte jeg virkelig være forelsket i ham, sa hun.

Det siste året har Jodie Marsh laget to dokumentarprogrammer for kanalen TLC om prostitusjon og doping for kanalen, kalt  «Jodie Mars: On The Game» og «Jodie Mars: On Steroids».

- I forhold til stereoider ville jeg finne ut av hva de gjorde med kroppen, om det var bra eller dårlig for deg, bieffekter og hvor mange det er som bruker de, sa hun til Seoghør.no om sitt møte med den kvinnelige dopingbrukeren Candi.

LES OGSÅ: Slik fikk Candi mannekropp