<strong>NEDERLAG:</strong> - Dette har vært en fantastisk reise som jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på, sa Stella etter nederlaget var et faktum. Foto: SCANPIX
NEDERLAG: - Dette har vært en fantastisk reise som jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på, sa Stella etter nederlaget var et faktum. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg er kjempeskuffet!

Stella Mwangi innrømmer at det ikke er lett å svelge at hun er ute av Eurovision.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO, DÜSSELDORF: Hele Norges Stella Mwangi (24) har ikke kommet til finalen i årets Eurovision Song Contest med gladlåta «Haba Haba». Og 24-åringen innrømmer at hun er skuffet.

- Selvfølgelig er jeg kjempeskuffet! Men jeg er utrolig fornøyd med opptredenen, og det var et fantastisk publikum i salen. Dette har vært en fantastisk reise som jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på, sa Stella etter nederlaget var et faktum.

Da første semifinale i Eurovision var vel overstått tirsdag, ble det altså klart at Stella ikke sikret seg finaleplass. Serbia, Litauen, Hellas, Azerbajdzjan, Georgia, Sveits, Ungarn, Finland, Russland og Finland er derimot videre til lørdagens finale.

Til Seher.no sier MGP-general Per Sundnes at har er overrasket over at tirsdagens semifinale ikke gikk veien for Norge.

- Overraskende og rart etter respons. Stella er en stjerne og vi kjører på, sier han til Seher.no.

Stellas sjokk-exit blir møtt med vantro og skuffelse av flere internasjonale pressefolk som dekker Eurovision Song Contest fra Düsseldorf.

- Jeg er veldig overrasket, for jeg trodde det skulle gå veien for Stella. Det var en fantastisk opptreden, men kanskje fordi hun sang så tidlig, så glemte folk henne da de stemte? Jeg er i hvert fall lei meg, sier journalisten Emma Backfish fra ESCDaily.com til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun kunne ikke gjort noe annerledes Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer