RASER IGJEN: Janice Dickinson lader kanonen og fyrer løs mot sin tidligere arbeidsgiver. Foto: Stella Pictures
RASER IGJEN: Janice Dickinson lader kanonen og fyrer løs mot sin tidligere arbeidsgiver. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er kjempesjalu

Den tidligere supermodellen raser mot Tyra igjen...

SEHER.NO: Den tidligere supermodellen Janice Dickinson (54) er kjent for sitt temperament. Det har Tyra Banks (35) fått erfare ved tidligere anledninger.

I fjor startet ballet da Dickinson kalte Tyra for "feit". Det var riktignok bare småtterier i forhold til 54-åringens andre tirade.

- Tyra er mer enn bare feit. Hun er enorm. Det er hvaler som passer inn i mindre kjoler enn den kvinnen. Jeg spiser en sjokolade nå til ære for Tyra Banks' store rumpe, sa Dickinson til radiostasjonen "Galway Bay FM".

Nå retter hun kanonen mot sin tidligere sjef igjen, etter at Banks hintet til at Dickinson bare var sjalu på hennes suksess i et intervju.

54-åringen fikk sparken fra den populære TV-serien "America's Next Top Model", og rapporter hevdet det var fordi Dickinson og Banks aldri kom overens.

- Ja, for helvete, jeg er kjempesjalu. Alle er sjalu på den store Tyra, sa Dickinson sarkastisk i et intervju på TV-showet "The Insider".

- Men jeg har ingen problemer med henne. Tyra ansetter folk, bruker dem, og sparker dem ut. Deretter ansetter hun nestemann i rekken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hvaler passer i mindre kjoler