FLYTTET SAMMEN: Alexandra og kjæresten Runar Vatne har vært kjærester siden 2012, og han elsker artistens vågale stil. Her på åpningen av Gucci-butikken i Oslo i august.  Foto: FameFlynet Norway
FLYTTET SAMMEN: Alexandra og kjæresten Runar Vatne har vært kjærester siden 2012, og han elsker artistens vågale stil. Her på åpningen av Gucci-butikken i Oslo i august. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Jeg er kjempeharry og jeg elsker det!

Alexandra Joner nekter å tone ned stilen selv om hun omgås Norges finanselite.

SEOGHØR.NO: Artist Alexandra Joner (24) er kjent for sin vågale stil og rocka hårfrisyrer. I 2012 fant hun kjærligheten med den femten år eldre finansmannen Runar Vatne (39). Paret bor nå sammen på Oslos beste vestkant Frogner.

Alexandra er likevel fast bestemt på at hun aldri skal lene seg på samboerens inntekt.

- Jeg skal aldri bli en typisk «finansfrue». Jeg synes det høres grusomt ut. Jeg er opptatt av å være selvstendig og tjene mine egne penger. Jeg er heller gangster enn finansfrue. Det er en prinsippsak, sier hun til VG.

I løpet av det to år lange forholdet har Alexandra blitt vant til å omgås Norges finanselite, men hun nekter å tone ned stilen av den grunn. Hun elsker å skille seg ut, og i fjor ble hun kåret til en av verdens vakreste kvinner.

- Jeg er kjempeharry og jeg elsker det! I starten var jeg litt redd for å være for mye, men det er jeg ikke lenger. Jeg passer ikke inn på finansfestene og kommer aldri til å gjøre det - jeg synes det er gøy! Foreløpig tror jeg ikke at jeg har sjokkert noen med klesstilen min. Sist gang vi var på fest med kollegene til kjæresten min fikk jeg en kompliment for det blå håret mitt, forteller Joner til avisen.