Diplo:

- Jeg er kanskje homofil

Da det oppsto problemer på flyet han var om bord på, tok DJ-en til Instagram.

KOMMENTERTE LEGNING: Da flyet fikk problemer i luften, tok DJ-en Diplo til Instagram hvor han skrev at han kanskje er homofil. Foto: NTB Scanpix
KOMMENTERTE LEGNING: Da flyet fikk problemer i luften, tok DJ-en Diplo til Instagram hvor han skrev at han kanskje er homofil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske DJ-en Thomas Wesley Pentz (40), bedre kjent som Diplo, er for mange her hjemme kanskje mest kjent som personen som filmet Joe Jonas (29) og Sophie Turners (23) Las Vegas-bryllup.

Men å terge det nygifte paret med video fra bryllupet, er slett ikke alt han er kjent for. 40-åringen er grunnlegger og eier av platefirmaet Mad Decent og i tillegg til DJ-virksomheten, er han både musikkprodusent, rapper og komponist.

Da han nylig var på vei til en spillejobb i Minneapolis, ble det kritisk da flyets frontrute sprakk. Det fikk den kjente DJ-en til å komme med en spesiell avsløring til fansen.

Delte legning

Da flyets frontrute sprakk underveis i flyturen, skal i alle fall pilotene ha tatt på seg oksygenmaske. Hvorvidt Diplo gjorde det samme, er uvisst, men han benyttet anledningen til å logge seg på flyets wifi og legge ut en melding til sine Instagram-følgere.

- Kjære Columbus og Minneapolis. Vinduet på jetflyet sprakk akkurat opp og pilotene har nå på seg oksygenmasker, så jeg er ikke sikker på om jeg rekker showet mitt i kveld, skrev Diplo før han la til:

- Og så har jeg aldri sagt dette til dere før, men jeg er kanskje homofil.

DJ-en er kjent for sine mange spøker, og kommentaren kan derfor ha vært nettopp det. Men da flyet landet trygt la han ut en oppdatering om situasjonen, hvor han gjentok budskapet om sin legning.

- Vi landet, og ingen døde. Jeg er fortsatt kanskje homofil, men jeg skal definitivt ikke fly mer i jetfly.

MUSIKER: Diplo er både DJ, rapper, komponist og produsent, og står bak låtene til flere anerkjente artister. Her er han sammen med artist Dua Lipa under en prisutdeling i London i september 2018. Foto: NTB Scanpix
MUSIKER: Diplo er både DJ, rapper, komponist og produsent, og står bak låtene til flere anerkjente artister. Her er han sammen med artist Dua Lipa under en prisutdeling i London i september 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Diplo har tidligere vært i et forhold med artisten Katy Perry (34) og har også to barn fra tidligere forhold. Sønnen Lazer Pentz, som han har med ekskjæresten, skuespiller Kathryn Lockhart, fikk han da han var i et forhold med Perry. Han har også tidligere vært koblet til skuespiller Kate Hudson (40).

Ifølge Pinknews har det likevel også tidligere vært spekulert på om Diplo er homofil. I januar svarte han følgende på temaet da han fikk et spørsmål om sin legning fra en fan:

- Maskulinitet er et fengsel.

Tweeten ble av mange tolket som et ja på spørsmålet, og nesten 30 000 skal ha likt og kommentert DJ-ens Twitter-svar.

- Han ødela bryllupet

I tillegg til sin egen musikk, står Diplo bak kjente låter av artister som Beyoncé, Madonna, Justin Bieber og Rihanna.

VERDENSKJENT: Diplo har ved flere anledninger spilt i Norge. Her i 2009. Foto: Nicolai Aagaard
VERDENSKJENT: Diplo har ved flere anledninger spilt i Norge. Her i 2009. Foto: Nicolai Aagaard Vis mer

Likevel er det DJ-ens livesending på Instagram av Sophie Turner og Joe Jonas som valgte å gi hverandre sine ja i et kapell i Las Vegas etter Billboard Music Awards- utdelingen, som de siste månedene har skapt mest blest rundt DJ-en.

Paret hadde nemlig tenkt å holde bryllupet og giftermålet for seg selv, men den gang ei.

GIFTET SEG: DJ-en Diplo livestreamet bryllupsseremonien. Foto: Diplo / Instagram
GIFTET SEG: DJ-en Diplo livestreamet bryllupsseremonien. Foto: Diplo / Instagram Vis mer

I et intervju på «Capital Breakfast» uttalte Jonas, noe spøkefullt, at Diplo hadde ødelagt bryllupet. Videre fortalte artisten humoristisk at Diplo burde fått kjeft fra foreldrene sine for å konstant være på mobilen sin, før han la til:

- Jeg elsker Diplo, men han elsker Instagram mer enn en 13-åring. Han legger ut noe hvert femte sekund. Altså, han live-streamet bryllupet med et hundefilter.

Beskyldningene fikk, passende nok, Diplo til å legge ut et humoristisk svar på sin Instagram-konto.

- Det eneste som «ødela» bryllupet var din passform, svarer Diplo, og siktet ifølge UsWeekly til artistens grå dress.

LES OGSÅ: Slik vil han reagere hvis barna kommer ut av skapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer