- Jeg er jo staere enn de fleste

I vinter ble Hallvard Flatland akutt kreftsyk. Fredag er han tilbake på jobb.

FRISKMELDT: Fredag er Hallvard Flatland endelig tilbake på TV-skjermen igjen etter at han ble alvorlig syk for syv måneder siden.  Foto: Andreas Fadum
FRISKMELDT: Fredag er Hallvard Flatland endelig tilbake på TV-skjermen igjen etter at han ble alvorlig syk for syv måneder siden. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar i år ble den populære programlederen Halvard Flatland (56) innlagt på intensivavdelingen ved Rikshospitalet alvorlig kreftsyk.

Her var han i lang tid koblet til respirator før sykdomsbildet gradvis ble bedre. I juni kom den gledelige nyheten om at han var på bedringens vei.

De siste månedene har TV-profilen brukt til å trene seg opp etter sykdommen på Sunnaas rehabiliteringssenter, og det er kun et par dager siden at han kom hjem igjen til familien, skriver Dagbladet.

Sammen med kollega og tidligere golfproff Per Haugsrud, som 56-åringen har vært kamerat med i en årrekke, begynte Hallvard å planlegge et comeback som kommentator for TV-kanalen Viasat for to måneder siden.

– Formen er fin. Per Haugsrud og jeg drodlet allerede i juli med tanken om et comeback til finalen i FedEx-cupen. I dag sa han at han egentlig ikke trodde det var mulig. Men jeg er jo staere enn de fleste, skriver han i en sms til avisa.

Mandag avslørte Flatland til VG at han er tilbake på skjermen allerede fredag.

I tillegg til «Casino» er tobarnsfaren også kjent som programleder for NRKs sendinger fra Lillehammer-OL i 1994.

I 2009 deltok han også i «Skal vi danse». De siste årene har Flatland kommentert golf på Viasat Sport, og drevet produksjonsselskapet Nordic Stories.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer