UKENS GJEST: Terje Sporsem avslører sine feminine sider i ukens Seher Weekend. Foto: Per Ervland
UKENS GJEST: Terje Sporsem avslører sine feminine sider i ukens Seher Weekend. Foto: Per ErvlandVis mer

- Jeg er jo litt feminin av meg

Andre menns mareritt er en drøm for Terje Sporsem.

SEHER.NO: I underholdningsprogrammet "9 av 10 nordmenn" på TV 2 har Terje Sporsem (31)sammen med Silje Stang (37) og Dagfinn Lyngbø (35) klart det kunststykke å lage humor av noe så tørt som statistikk. Vi inviterte derfor Dagfinn til Seher Weekend for å lære litt mer om hvordan man kan gjøre kjedelige gjøremål morsomme.

Men det er ikke alle aktivitetene på vår kjedelig-liste som får Terje til å grøsse. Blant annet avslører "Skal vi danse"-stjernen at han i motsetning til de fleste menn elsker å gå på shopping med jenter!

- Det er jo kjempegøy! Men jeg er jo litt feminin av meg, så jeg liker å shoppe med jenter, forteller Terje, som også gir sminketips i ukens Seher Weekend.

Få også med deg hvem Terje synes er landets minst morsomme menn, hvilket påskegodt TV-stjerner foretrekker og hvordan det gikk for seg da Don Johnson og "Lange flate ballær 2" snudde Fredrikstad på hodet!

Seher Weekend kan du se her - god helg og god fornøyelse:

[obj:media:6238]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.