- Jeg er jo ingen «sexbrud»

Men Lill-Babs liker å tulle og flørte, og setter seg gjerne på fanget til sitt mannlige publikum.

GIR SEG IKKE: Lill-Babs drømmer om å kunne få fortsette å opptre for sitt publikum i mange år til. Foto: FAME FLYNET
GIR SEG IKKE: Lill-Babs drømmer om å kunne få fortsette å opptre for sitt publikum i mange år til. Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEOGHØR.NO: Lill-Babs eller Barbro Svensson som hun egentlig heter, har rukket å bli 74 år gammel. Likevel holder hun seg svært godt, jobber fremdeles masse og har heller ikke tenkt til å trappe ned med det aller første.

Den folkekjære svenske artisten og skuespilleren hadde sin store glanstid på 70- og 80-tallet, og hun fikk mye oppmerksomhet for sitt flotte ytre og sjarmerende væremåte. Men selv om hun nå har blitt både bestemor og oldemor liker hun fremdeles å flørte med publikum.

- Jeg har best kontakt med kvinnelig publikum. Kvinnene skjønner at jeg fleiper når jeg setter meg på fanget til en mann, forteller hun i et intervju med Dagbladets torsdagsmagasin.

Og på sprøsmål om hun fremdeles gjør dette, svarer hun:

- Ja, så klart. For å oppnå kontakt. Jeg er jo ingen «sexbrud», men jeg kan tulle og flørte. Når du ser på en kvinne som virkelig var sexy, Marilyn Monroe, så tullet hun masse med sitt i mage. Hun hadde glimt i øyet mens Jane Mansfield var vulgær, og det er noe helt annet.

- Sexappell sitter i blikket. Man kan være så pyntet og utspjåket som bare det, men likevel usexy. Så kan en kvinne komme gående inn i gummistøvler, med glimt i øyet, og være veldig sexy, sier hun til avisa.LES OGSÅ: - Jeg ville ta mitt eget liv