Vixen Influencer Awards:

- Jeg er jo ikke hans største fan

Se kjendisene stråle på den røde løperen.

PÅ RØD LØPER: Mads Hansen og Isabel Raad har hatt sine konflikter det siste året. I kveld er de begge på Vixen Influencer Awards. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Mads Hansen og Isabel Raad har hatt sine konflikter det siste året. I kveld er de begge på Vixen Influencer Awards. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld går Vixen Influencer Awards av stabelen på Hotel Christiania Teater i Oslo, der nesten alt som kan krype og gå av profiler innen blogging, podkaster og sosiale medier er til stede.

Årets influencer innen blant annet mote, mat, livsstil og interiør skal kåres, og nominert til hele tre priser - årets influencer, årets stjerneskudd og årets influencer innen livsstil - er Youtuber Emma Ellingsen (18).

Hun forteller til Se og Hør at det er morsomt å være nominert, og at hun synes det er stor stas å være finalist.

Den populære 18-åringen er personlig stor fan av både Anniken Jørgensen (22) og Sophie Elise Isachsen (24), og trekker spesielt frem sistnevnte som en favoritt i influencer-verdenen.

- Jeg liker veldig godt alt hun har gjort i år, sier Emma til Se og Hør.

- Utenfor komfortsonen

Dennis Vareide (28), som snart er aktuell i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste», er på plass for å dele ut en av kveldens priser. Han forteller at han ikke er vant med arrangementer som dette.

- Dette er så langt utenfor min komfortsone. Jeg er jo egentlig en datanerd, og det her er jo høy klasse i forhold, så det er spennende, ler han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer