Vixen Influencer Awards:

- Jeg er jo ikke hans største fan

Se kjendisene stråle på den røde løperen.

PÅ RØD LØPER: Mads Hansen og Isabel Raad har hatt sine konflikter det siste året. I kveld er de begge på Vixen Influencer Awards. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Mads Hansen og Isabel Raad har hatt sine konflikter det siste året. I kveld er de begge på Vixen Influencer Awards. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld går Vixen Influencer Awards av stabelen på Hotel Christiania Teater i Oslo, der nesten alt som kan krype og gå av profiler innen blogging, podkaster og sosiale medier er til stede.

Årets influencer innen blant annet mote, mat, livsstil og interiør skal kåres, og nominert til hele tre priser - årets influencer, årets stjerneskudd og årets influencer innen livsstil - er Youtuber Emma Ellingsen (18).

NOMINERT: Emma Ellingsen er nominert i hele tre kategorier. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
NOMINERT: Emma Ellingsen er nominert i hele tre kategorier. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer

Hun forteller til Se og Hør at det er morsomt å være nominert, og at hun synes det er stor stas å være finalist.

Den populære 18-åringen er personlig stor fan av både Anniken Jørgensen (22) og Sophie Elise Isachsen (24), og trekker spesielt frem sistnevnte som en favoritt i influencer-verdenen.

- Jeg liker veldig godt alt hun har gjort i år, sier Emma til Se og Hør.

- Utenfor komfortsonen

Dennis Vareide (28), som snart er aktuell i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste», er på plass for å dele ut en av kveldens priser. Han forteller at han ikke er vant med arrangementer som dette.

- Dette er så langt utenfor min komfortsone. Jeg er jo egentlig en datanerd, og det her er jo høy klasse i forhold, så det er spennende, ler han.

TV-AKTUELL: Dennis Vareide er snart å se på tv-skjermen i «Kjendis søker kjæreste». Foto: Julie Solberg / Se og Hør
TV-AKTUELL: Dennis Vareide er snart å se på tv-skjermen i «Kjendis søker kjæreste». Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer

Dennis kan samtidig fortelle at det blir rart å se seg selv på tv i nær fremtid.

- Det blir pute-tv, for å si det mildt. Det blir gøy, men for meg så blir det veldig kleint. For man utleverer mye av seg selv på skjermen, sier han.

Discokule på rød løper

Tore Petterson (40) og Jan Gunnar Solli (37) skal også dele ut pris i kveld, og stilte sammen på den røde løperen.

Sistnevnte var kledd i en glitrende dress for anledningen.

DISCOKULE: Tore Petterson omtaler Jan Gunnar som kveldens discokule. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
DISCOKULE: Tore Petterson omtaler Jan Gunnar som kveldens discokule. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer

- Jeg synes at hvis man først skal dra på litt og pushe litt komfortgrenser innen den sportslige verden, så synes jeg at i kveld er en fin måte å vise det på.

- Enhver fest trenger en discokule, og jeg er veldig glad for at jeg kommer med den, skyter Tore inn.

- Ikke hans største fan

Isabel Raad (24) er nominert til en pris for første gang i år, noe hun synes er stor stas, men samtidig litt skummelt.

- Jeg har jo blogget i tre år, og jeg har aldri blitt nominert til noe som helst, så jeg blir veldig nervøs av å være finalist, sier Isabel til Se og Hør.

STRÅLER PÅ DEN RØDE LØPEREN: Isabel Raad stilte i en glitrende dress torsdag. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
STRÅLER PÅ DEN RØDE LØPEREN: Isabel Raad stilte i en glitrende dress torsdag. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer

24-åringen har ved et par tidligere anledninger hatt noen konflikter med Mads Hansen (34), som også er til stede i kveld, i sosiale medier, og forteller at hun ikke er hans største fan:

- Han er jo nominert, og da får jeg bare leve med det. Jeg er jo ikke hans største fan, og han er heller ikke min største fan. Jeg synes det er litt rart at han skal bli belønnet for den måten han oppfører seg på nett, sier hun.

Mads Hansen har foreløpig ikke snakket med Isabel i kveld når Se og Hør møter ham, men han synes det er ironisk at han har blitt en influencer ved å ta avstand fra influencere.

Å kalle seg selv en influencer vil han imidlertid aldri gjøre. Han er samtidig tydelig på at det må være lov å være uenige om ting.

- Man må kunne være uenige i sosiale medier og samtidig være sivile ansikt til ansikt, sier han, og legger til at han kommer til å gratulere Isabel hvis hun vinner pris og han møter henne i salen.

PÅ PLASS: Mads Hansen er nominert til tre priser. Han stilte på den røde løperen sammen med den hittil ukjente «DJ Fistmagnet». Foto: Julie Solberg / Se og Hør
PÅ PLASS: Mads Hansen er nominert til tre priser. Han stilte på den røde løperen sammen med den hittil ukjente «DJ Fistmagnet». Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer

Mads er nominert til hele tre priser - årets influencer innen underholdning, årets sterke mening og årets influencer - noe han er overrasket over selv.

- Vi er jo alle enige om at jeg er et utskudd her. Jeg er jo en fisk på land, og har ingenting her å gjøre, ler han.

- Jeg kommer sikkert ikke til å vinne noe, men jeg må jo stille opp når jeg faktisk er nominert, legger 34-åringen til.

Avslørte graviditet

Toppblogger Kristin Gjelsvik (32) og forloveden Dennis Poppe (27) overrasket stort på den røde løperen, da de kunne avsløre at de skal bli foreldre.

GLEDER SEG: Det var under Vixen Influencer Awards torsdag kveld at graviditeten til Kristin Gjelsvik ble kjent. Her holder Dennis stolt på den voksende magen. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
GLEDER SEG: Det var under Vixen Influencer Awards torsdag kveld at graviditeten til Kristin Gjelsvik ble kjent. Her holder Dennis stolt på den voksende magen. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer

Bloggeren er allerede syv måneder på vei, og har termin i april. Til Se og Hør kunne hun fortelle at svangerskapet har gått helt knirkefritt, og at paret er overrasket over hvor lenge de har klart å holde graviditeten hemmelig.

- Det er helt sykt. Vi trodde jo aldri at vi kom til å klare å holde det hemmelig såpass lenge. Vi ville holde dette for oss selv så lenge som mulig, bare for å la det synke inn. Og graviditeten kom jo som et sjokk. Så da er det viktig at man lande litt, og får tid til å snakke om det, sier Kristin.

Viste frem babymagen

Også Louise Angelica Riise (29) venter sitt første barn, og stilte torsdag på rød løper med babymage for første gang.

Dermed dukket både Kristin og Louise Angelica opp gravide på den røde løperen, og sistnevnte tror det blir flere «influencer-babyer» i løpet av året.

BABYMAGE: Louise Angelica Riise viste frem babymagen på rød løper torsdag kveld. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
BABYMAGE: Louise Angelica Riise viste frem babymagen på rød løper torsdag kveld. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer

- Jeg føler det var mange som tok kontakt med meg i går og sa de var i samme situasjon og ikke hadde gått ut med nyheten enda. Så jeg føler det blir en baby-boom til sommeren, sier hun.

Kledd for anledningen

Kjæresteparet Ulrikke Falch (22) og Henrik Elvejord Borg (24) stilte på den røde løperen sammen torsdag kveld.

Henrik kan til Se og Hør fortelle at han har valgt ut kveldens antrekk med omhu.

KJÆRESTER: Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg.Foto: Julie Solberg / Se og Hør
KJÆRESTER: Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg.Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer

- For meg er det veldig viktig å ta meg godt ut i kveld. Jeg har på meg paljettsko for å matche Ulrikke. Og jeg går i mokkasiner uten sokker selv om det er veldig kaldt ute. Men de ser veldig bra ut på rød løper, og det var det viktigste for meg, sier Henrik.

Ektepar på rød løper

Caroline Berg Eriksen (31) og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (35) kom på den røde løperen sammen, noe førstnevnte synes er hyggelig.

- Jeg synes det er veldig hyggelig å gå på eventer med Lars-Kristian, for da han var aktiv fotballspiller så kunne han ikke være med på noe som helst. Men det kan han nå, for nå jobber vi jo sammen. Vi gjør mye med bloggen sammen, og da er det hyggelig å kunne stille opp begge to, sier 31-åringen til Se og Hør.

Paret er for tiden å se i den populære TV 2-serien «Bloggerne», og Caroline kan avsløre at det ikke er alt hun ser frem til å se av seg selv på skjermen.

POSERER: Caroline Berg Eriksen og ektemannen poserer for fotografene. Foto: Marcus Brenden / Se og Hør
POSERER: Caroline Berg Eriksen og ektemannen poserer for fotografene. Foto: Marcus Brenden / Se og Hør Vis mer

- Det er alltid spesielt å se seg selv på tv, spesielt når man går litt ut av komfortsonen, sier Caroline, og refererer til at hun har begynt å spille teater igjen, noe som naturlig nok er blitt filmet og kommer på tv til uken.

- Det gruer jeg meg til å se, eller, det skal jeg ikke se, ler hun.

Se kjendisene på den røde løperen:

VIXEN: Marna Haugen. Foto: Marcus Brenden / Se og Hør
VIXEN: Marna Haugen. Foto: Marcus Brenden / Se og Hør Vis mer
VIXEN: Maria Stavang. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
VIXEN: Maria Stavang. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer
VIXEN: Ida Fladen. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
VIXEN: Ida Fladen. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer
VIXEN: Marlon Langeland. Foto: Julie Solberg / Se og Hør
VIXEN: Marlon Langeland. Foto: Julie Solberg / Se og Hør Vis mer
VIXEN: Martine Lunde og Alekander Sæterstøl. Foto: Marcus Brenden / Se og Hør
VIXEN: Martine Lunde og Alekander Sæterstøl. Foto: Marcus Brenden / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Viste frem babymagen i billig-kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer