TØFT: Ifølge Lars Barmen var duellen mot Harald Martin Brattbakk det tøffeste han gjorde i kjendisutgaven av «71 Grader Nord». Her henger de i hver sin trosse fra et kystvaktskip.
TØFT: Ifølge Lars Barmen var duellen mot Harald Martin Brattbakk det tøffeste han gjorde i kjendisutgaven av «71 Grader Nord». Her henger de i hver sin trosse fra et kystvaktskip. Vis mer

- Jeg er jo bare en middelaldrende kokk

Lars Barmen er ikke bitter etter «71 Grader Nord»-exiten.

Publisert
SEHER.NO: Mandag var det TV-kokk Lars Barmen (46) som måtte pakke sekken og vende nesen hjemover i kjendisutgaven av «71 Grader Nord» på TVNorge.

Etter at de fem gjenværende deltagerne måtte padle en nervepirrende kajakktur i full storm, var det nemlig duket for frikortkonkurranse med hundespann.

TV-kokken endte da på sisteplass, og ble kastet ut i en svært våt, kald og utfordrende duell med tidligere fotballstjerne Harald Martin Brattbakk.

I duellen måtte de to henge så lenge de orket i hver sin trosse, som gradvis ble senket lengre og lengre ned i havet. Målet var at duellantene ikke skulle treffe vannet, men etter å ha hengt i tauet imponerende lenge, måtte Barmen tilslutt gi tapt for fotballprofilen.

Til Seher.no innrømmer imidlertid 46-åringen at det var «helt greit» å ryke ut i mandagens program.

- Det var helt greit egentlig. Jeg fikk med meg mye mer enn jeg hadde trodd, sier han til Seher.no.
 
Ifølge Barmen hadde han hverken mål eller forhåpninger om å vinne konkurransen, selv om han hadde klart seg bra så langt.

- Målet mitt var engentlig bare å komme meg til Nord Norge. Det var jo en veldig tøff gjeng da, så jeg hadde ikke regnet med at jeg skulle vinne. Det er klart at jeg ville være med lengst mulig, og jo færre som var igjen, jo større sjanse var det. Det er jo litt tilfeldigheter med i bildet og. Men man må jo være litt fornuftig oppe i det hele. Det var nok å få være med så lenge som jeg var, humrer han til Seher.no.

Det var Kristin Krohn Devold som vant frikort-konkurransen i mandagens episode og bestemte at Harald Martin skulle være Barmens duellant.

TV-kokken synes imidlertid ikke det var «slemt» av Kristin å velge en så tøff motstander til han.
 
- Du kan jo si at i utgangspunktet så er det jo den som taper frikortkonkurransen som bør dra hjem. Derfor synes jeg det var ganske riktig av henne å velge Harald Martin. Ved å velge en så sterk person, er man sikret at den som tapte frikortkonkurransen drar, og det er det riktige. Så det er ingen sure miner med det, sier han.

Før duellen virket Barmen ganske positiv til at dette var noe han skulle klare. I etterkant innrømmer han imidlertid at oppgaven var mye tøffere enn han hadde trodd. 
 
- Det var helt jævlig tøft. Den tøffeste konkurransen så langt. Han var jo mye lettere og bedre trent enn meg, så det var vel det som gjorde det. Jeg er jo bare en middelaldrende kokk, humrer han.
 
Tøffe utfordringer til tross, 46-åringen er strålende fornøyd med egen prestasjon og deltagelsen i programmet.  Ikke bare fordi han fikk prøvd nye ting og kom i bedre form, men også på grunn av de flotte menneskene han ble kjent med.

- Det har vært en helt fantastisk opplevelse. Det beste var møtet med gjengen. Vi ble så nært knytta til hverandre, og det var en fantastisk gjeng. Ingen sure miner og alle trivdes godt sammen. Det var tre fjerdedeler av turen det, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Se kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:
- La ikke vekt på å ta hensyn til meg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer