- JENTA ER MIN: Mark Lester hevder Michaels datter Paris er hans barn. Foto: Stella Pictures / Faksimile News of the World
- JENTA ER MIN: Mark Lester hevder Michaels datter Paris er hans barn. Foto: Stella Pictures / Faksimile News of the WorldVis mer

- Jeg er Jackson-barnets far

En av pop-legendens nærmeste venner hevder han er Paris' far.

SEHER.NO: Mark Lester (51) - en av Michael Jacksons nærmeste venner - hevder han er faren til Michaels datter Paris.

I et oppsiktsvekkende intervju med News of the World forteller han at han donerte sperm i hemmelighet, for å hjelpe sin venn med å få barn.

Inntil for to uker siden, hadde ikke Lester fortalt noen om dette, heller ikke sin familie.

Nå forteller imidlertid 51-åringen sin historie, og peker på hvor lik elleve år gamle Paris er hans egen datter, 15 år gamle Harriet (faksimilen i hovedbildet, red. anm.).

Lester ønsker nå en DNA-test for å bevise det han mener er sant.

- Det har vært en hemmelighet i så lang tid. I 1996 spurte Michael med om jeg ville gi han min sperm og jeg sa ja. Det var en gave til ham, ingen penger ble betalt, dette var noe jeg med glede ga ham. Han ønsket seg et barn så mye, sier Lester til avisen.

Grunnen til at Lester går ut med sin historie nå, er at han frykter han vil forsvinne ut av livet til hans barn, nå som Jackson er død.
- Nå som Michaels mor Catherine er barnas verge, har de lett for å bli isolert.

Ifølge popstjernens venn fikset Jackson donor-ordningen fordi han var redd for å normal sex selv.

- Michael syntes det var veldig vanskelig å ha forhold med kvinner. For ham var den seksuelle akten noe han ikke klarte å gjøre. Da han var rundt 16-17 år gammel, var den en veldig kjent barnestjerne som regelrett hoppet på ham naken på hans hotellrom og prøvde å forføre ham. Han ble veldig redd og syntes det var så forstyrrende at han ikke klarte å opptre. Michael var ikke homo. Men jeg vil si at han var a-seksuell, sier Lester på oppsiktsvekkende vis.

Etter at spermdonasjonen var gjennomført, snakket aldri Lester og Jackson om det igjen. Derfor vet ikke Lester med sikkerhet at Paris' er hans barn. Men etter å ha sett den slående likheten, som han kaller det, med hans datter Harriet, er han overbevist.

Jacksons advokat slår derimot tilbake, og blåser av Lesters påstander.

- Disse gentiske lotto-forsøkene kommer man ingen steder med. De har ingen juridiske holdepunkter. De forsøker kanskje å få fem sekunder i rampelyset, men påstandene har ingen bein å stå på, sier hun ifølge TMZ.com

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skal ha blitt "kjemisk kastrert"