STJERNESKUDD: Med singelen «Varmt i natten» lanseres Ålesund-jenta Tone Østensen (28) i disse dager som Norges nye pop-håp. Låta er opprinnelig dansk og lå hele 13 uker på første plass på de danske hitlistene i 2009.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
STJERNESKUDD: Med singelen «Varmt i natten» lanseres Ålesund-jenta Tone Østensen (28) i disse dager som Norges nye pop-håp. Låta er opprinnelig dansk og lå hele 13 uker på første plass på de danske hitlistene i 2009. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Jeg er inspirert av Eli Hagen

Norges nye pop-håp satser på årets sommerhit med skyhøyt hår. Se video!

Se musikkvideoen og intervju med Tone nederst i saken!

SEHER.NO: Ålesund-jenta Tone Østensen (28) lanseres i disse dager som Norges nye pop-håp med singelen «Varmt i natten».

Låta er opprinnelig dansk og lå hele 13 uker på første plass på de danske hitlistene i 2009. Nå satser Tone på lignende suksess her hjemme med en norsk versjon av den danske monsterhiten.

- Jeg fikk høre låta i fjor via en venn. Jeg tenkte bare «gud, så kul denne låta er», jeg digget den virkelig. Og så søkte vi om å få gjøre låta på norsk. Produsentene av låta var kjempegira og syntes dette var veldig kult, forteller Tone til Seher.no.

Tone har fått med seg teamet bak Alexander Rybaks musikkvideoer til å produsere en småfrekk og fargerik video til «Varmt i natten».

I videoen, som allerede er spillelistet på MTV og The Voice, viser 28-åringen seg med heftige frisyrer og en styling som kan minne om en norsk variant av Lady Ga Ga. Men slik er det ikke...

- Jeg er ikke inspirert av Lady Ga Ga, selv om hun er kul. Jeg fikk style meg selv, og tenkte at jeg ville forsterke min personlighet i videoen. Jeg liker å overdrive make-up og klær så jeg bare tok det til det ytterste. Så da ble det skyhøyt hår. Jeg er nok heller inspirert av Eli Hagen, sier artisten spøkefullt til Seher.no.

Tone er tidligere medlem av jente-trioen «Spin Up» som i 2001 lå på første plass på VG-lista, og i januar i år deltok hun i koret til Benedicte Adrian i «Det store korslaget» på TV2. Etter mange år i musikkbransjen håper hun at «Varmt i natten» skal bli hennes store gjennombrudd som soloartist.

- Det er litt betryggende å tenke på at det allerede har vært en hit. Jeg vet at den er catchy så folk kan egentlig ikke si noe annet for det har jo vært en stor, stor hit. Jeg synes selv at låta er dritcatchy og enda mer kul på norsk, så vi får bare håpe, sier Ålesund-jenta.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: Perez Hilton roser norske Anine

Se musikkvideoen og intervju med Tone her:


[obj:media:8546]